Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Verona’da Afyon rüzgarı esti

Bu haberin fotoğrafı yok

AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Marmomac Mermer Fuarı’nda Afyonkarahisar rüzgarı estiğini söyledi

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, 25-28 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Verona şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük mermer fuarlarından biri olarak bilinen 54’üncü Uluslararası Marmomac Mermer Fuarı’na Afyonkarahisar’dan toplam 21 firmanın katıldığını söyledi.
Fuara Türkiye’den milli katılım organizasyonunu İstanbul Maden İhracatçılar Birliği’nin (İMİB) düzenlediğini belirten AFSİAD Başkanı Şehitoğlu, fuarın dünyanın sektöründe en büyük organizasyonu olarak kabul edildiğini ifade etti.
Marmomac Mermer Fuarı’na Türkiye’den 83 milli katılım, 55 bireysel katılım olmak üzere toplamda 138 firmanın katılım gerçekleştirdiğini dile getiren Şehitoğlu, fuara Afyonkarahisar’dan ise, 21 firmanın iştirak ettiğini belirtti.
SEKTÖRÜN SORUNLARINI DİNLEDİLER
İtalya’da düzenlenen Marmomac Mermer Fuarı’na AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’in de İMİB’in daveti üzerine katılarak firmaları tek tek ziyaret ettiklerini kaydeden Şehitoğlu, Milletvekilleri Özkaya ve Yurdunuseven’e sektörün sorunları ve ihracat için hükümetten beklenen talepleri aktardıklarını söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti