Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veteriner Fakültesi öğrencilerine ücretsiz kitap

Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası

Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası tarafından Veteriner Fakültesi öğrencilerine ücretsiz kitap dağıtımı yapıldı

 

Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen “Kitap Buluşmaları” etkinliğinin ilkine Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası Başkanı M. Nevzat Algan, Çorum Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Serdar Doğan, Uşak Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cihat Ceylan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oktay Yılmaz, Çorum VHO Genel Sekreteri Önder Avdatek, Çorum VHO Üyesi Mustafa Aydoğdu, JOURVET Editörü Elif Ünlütürk Bayhan ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Çorum VHO Başkanı Serdar Doğan etkinlikte yaptığı konuşmada etkinliğin birlik ve beraberinliğin artması noktasında başlangıç olacağını söyleyelerek, “Etkinliğin diğer Veteriner Hekim Odalarına da örnek olmasını temmenni ediyorum. Bu sayede çok sayıda veteriner hekim adayına ulaşabilir ve eğitim kalitelerinin arttırılmasına katkıda bulunabiliriz.” dedi.
Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nevzat Algan ise, “Etkinlik sayesinde mesleğe olan aidiyet duygusu artacağına inanıyorum. Öğrencilerimizin mesleğe atıldıktan sonra Veteriner Hekim Odalarına üye olmaları ve aynı şekilde imkanları dahilinde veteriner fakültesi öğrencilerine eğitimlerinin iyileştirilmesi noktasında destek vermeleri mesleğimizi yüceltecektir.” şeklinde konuştu.
Kitap Buluşmaları etkinliğinin ilkinde 50 öğrenciye veteriner doğum ve jinekoloji alanında 200 adet kitap dağıtıldı. >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti