Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veteriner hekimler 21 Ağustos’ta iş bıracak

Afyonkarahisar Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Muhammet Nevzat Algan, veteriner hekimlerin görevi başında şiddet mağduru olduklarını açıkladı. Algan, “Sesimizi duyurmak için kritik noktalar ve durumlar hariç tüm çalışma alanlarımızda 21 Ağustos 2023 Pazartesi tarihinde bir gün süreyle iş bırakacağız.” dedi.

Afyonkarahisar Veteriner Hekimler Odası

Türk Veteriner Hekimler Birliği Afyonkarahisar Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Muhammet Nevzat Algan, veteriner hekimlerin görevlerini yaparken şiddete maruz kaldıklarını ifade etti.

Nevzat Algan, meslektaşları veteriner hekimlerin hayvan sağlığını, halk sağlığını, gıda güvenliğini ve çevre sağlığını korumak için köylerde mezbahanelerde gıda işletmelerinde ve kliniklerinde görev yaparken, can güvenlikleri olmadan sürekli darp edilme öldürülme korkusuyla çalıştıklarını belirtti. Algan, “Görevi başında şiddete uğrayan tüm meslektaşlarımızın ve meslektaşımız Veteriner Hekim Ceren Eroğlu’nun yanında olduğumuzu bildiririz. Yaşatmayı ve şifa vermeyi ilke edinmiş bir meslek grubu olarak, sesimizi duyurmak için kritik noktalar ve durumlar hariç tüm çalışma alanlarımızda 21 Ağustos 2023 Pazartesi tarihinde bir gün süreyle iş bırakacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Tüm vatandaşlarımızın anlayışını bekliyor ve esasen toplumun karşı karşıya olduğu riskleri gündeme getirecek olan bu eyleme destek olmaya çağırıyoruz. TVHB Merkez Konseyi ve 56 İl ve Bölge Odası olarak hak arama mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti