Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veysel Eroğlu: Afyon’dan yerel seçimde büyük başarı bekliyorum

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili
Veysel Eroğlu: Afyon’dan yerel seçimde büyük başarı bekliyorum

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve beraberindekiler AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Ziyarette; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.
“ZAFER AK PARTİ’NİN OLACAK”
Ziyaretin akabinde partinin toplantı salonunda partililere hitap edildi. İlk konuşmayı yapan İl Başkanı Hüseyin Sezen, her dönem olduğu gibi AK Partiye ciddi bir teveccüh olduğunu belirtti. AK Parti’nin Türkiye’de ve Afyonkarahisar da gündemi belirleyen bir parti olduğunu kaydeden Sezen, “Biz biliyoruz ki diğer partilerde bizim adayların açıklanmasını bekliyorlar. Değerli teşkilat üyelerimiz AK Partili olmak gece gündüz demeden çalışmak demektir. Önce memleket demektir. Vatana ve millete hizmet etmek demektir. Sayın Bakanımız sağ olsun partimiz kurulduğu günden bugüne gerek İSKİ Genel Müdürlüğü, gerek milletvekilliği döneminde Afyonkarahisar’a büyük hizmetler etti. Gece gündüz demeden Afyonkarahisar’ın ve il il Türkiye’nin hizmetkârı oldu. Hizmet etmediği belde ilçe köy kalmadı. Yine yeni bir seçimin arifesindeyiz. 31 Mart seçimlerinde de inşallah Zafer AK Parti’nin olacaktır. Biz her zaman söylediğimiz gibi inşallah 59 Belediye’ye de AK Parti bayrağını dikmek için yola çıktık. Sayın Bakanımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah elbirliğiyle 59’u belediyeyi de alacağız.” dedi.
“AK PARTİ’Lİ OLMAK DEMEK EHLİYET VE LİYAKAT SAHİBİ OLMAK DEMEKTİR”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven çok önemli bir süreç yaşandığını vurguladı. 12 Kasım Pazartesi günü aday adaylığı başvurularının sona ereceğini söyleyen Yurdunuseven, “İnşallah güzel hizmetler yapacak insanlarımızın müracaat edeceklerine inanıyorum. Sayın Başkanım AK Partili olmak demek hizmet ehli olmak demektir. Gönül ehli olmak demektir. Ehliyet ve liyakat sahibi olmak demektir. Hoşgörülü olmak demektir. İnşallah biz de sizlerin sayesinde halkımızın destekleriyle hoşgörülü, liyakat sahibi gönül ehli insanları seçeceğiz. Gönlünüzden birileri geçiyor olabilir. Bu, kardeşimiz ve akrabanız olabilir ama önemli olan önce sizlerin sonra da genel merkezimizin takdiri ile birlikte hiç sağa sola bakmadan kim var denildiğinde hemen ben buradayım diyebilecek şekilde inşallah başkan adaylarımızı buluşacağız. Niyet hayır olunca akıbet de iyi olacaktır.” diye konuştu.
“SEÇİMDE BÜTÜN GÖZLER AFYON’UN ÜZERİNDE OLACAK”
Yerel seçimler öncesi önemli bir sürecin başladığını belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmaların başladığını ifade etti. Eroğlu şöyle konuştu:
“Teşkilatımız çok güzel çalışıyor. Ben gönülden tebrik ediyorum. İnşallah Cenab-ı Allah bu hizmetlerinizin karşılığında sizleri cennetiyle buluştursun. Ben geçtiğimiz Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ile beraberdim. Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisarımızı çok seviyor. Türkiye’de en çok belediye 59 ile Afyonkarahisar’da. Dolayısıyla bütün gözler seçimde Afyonkarahisar da olacak. Şu anda bizden sonra İstanbul ve İzmir geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız çok çalışmamız gerektiğini söyledi. Bütün teşkilatımıza selam ve sevgilerini gönderdi. ‘Afyonkarahisar’dan çok büyük bir başarı bekliyorum’ dedi. İnşallah biz de o başarıyı göstereceğiz. Bu seçimler hakikaten çok önemli. Bu bakımdan bizim gece gündüz demeden çalışmamız lazım. Sizlerden büyük gayret bekliyoruz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Ero��lu Kocatepe okudu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, parti ziyareti sırasında Gazeteniz Kocatepe’yi okudu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti