Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2019 seçimlerinde 7 düvele karşı savaştım

VİDEOYU PAYLAŞ

Kocatepe Gazetesi, Türkeli Gazetesi, Odak Gazetesi ve Ana Haber Gazetesi yazarlarının katıldığı Karahisar TV ev sahipliğinde gerçekleşen Seçime Doğru Programının konuğu Dinar Belediyesi eski Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Saffet Acar oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de danışmanlığını yürüten Tecrübeli siyasetçi Acar, neden aday adayı olduğunu milletvekili seçilmesi durumunda neler yapacağını anlattı
Dinar Belediyesi eski Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Saffet Acar Seçime Doğru programında Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi ve Ertuğrul Sevim’in konuğu oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de danışmanlığını yapan Acar önce kendisini tanıttı daha sonra ticari hayatını anlattı. Milletvekili Aday Adayı Acar, “Biliyorsunuz ki yakın zamanda meydana gelen bir afet 11 ilimizde vefat edenler rahmet diliyorum yaraları da acil şifalar diliyorum. Ben ilkokul ortaokul Dinar’da liseyi ve üniversiteyi Eskişehir’de bitirdim İşletme Fakültesi mezunuyum evliyim iki çocuk babasıyım Dinar da sanayicilik yapmaktayım. Biz Türkiye’de özel kuruluş olarak raylı sistemlerin en büyüğüyüz. Yani vagon ve lokomotif revizyonu bakım yapan firmayız. Devletin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına ait ve özel şirketin vagonlarının revizyonları bakımları ve tescilleri aynı zamanda hem devletin hem özel şirketin lokomotiflerini, bakımlarını ve tecillerini yapıyoruz. Türkiye’de tek.” Dedi.
FRANSA’DAN BELGELENMİŞ İŞLETMEYİZ
Neden böyle bir işe gerdiğini anlatan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Saffet Acar, “Türkiye’de böyle bir boşluk vardı. Asıl işimiz bizim plastik sektörüdür. Bu yıl 63. yıl olan plastik çuval fabrikamız var. 3 vardiya ile çalışıyor çalışanlarımız. Ama bunun yanında böyle bir boşluğu bulduğumuz için biz öyle bir işe girdik. Ama gerçekten Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları muazzam bir hizmet ediyoruz. Şu anda tanker vagon yapıyoruz. Tanker vagonlar petrol taşıyorlar. Deprem bölgesine şu anda çok acil olarak mazot benzin taşınıyor. Biz de gece gündüz bunları yetiştirmeye çalışıyoruz. Ama bu konuda Türkiye’de en kapsamlı olan belge olarak da en fazla belgeye sahip olan işletme Fransa’dan belgelenmiş işletmedir”
10 YIL CANLA BAŞLA ÇALIŞTIM
10 yıl boyunca Dinar Belediye Başkanı olarak başarılı bir şekilde görev yaptığını dile getiren Acar, “Ben bu memleketim için dava adamıyım. Herhangi bir partiye söz konusu değil. 10 yıl belediye başkanlığını çok başarı ile bitirdiğimi söyleyebilirim. 10 yıl boyunca inanır mısınız pazar günü bile tatil yapmadım. Yöremde ilçemde faydalı olabilme adına canla başla çalıştım. Faydalı olabildiğimi de canı gönülden inanıyorum. 10 yıl boyunca Dinar’da imar yönünden, yol yönünden, kanalizasyon, su yönünden bütün problemleri bitirdim. Daha yapacağımız işler vardı ama 3’üncü dönem olamadık. 3’üncü dönem çok güzel projelerimiz vardı. Bu projeler Türkiye’de olmayan projelerdi. Ben ilkleri yapmayı seven birisiyim. Sosyal birisiyim. 10 yıl boyunca kültür sanat anlamında Uluslararası Kültür Sanat Müzik Festivali yaptım. Türkiye’de Uluslararası Kültür Sanat Müzik Festivalini yapan ilk ilçe oldum. Yani bütün dünyadan yarışmacılar geliyordu. Ama son zamanlarda artık şu anda yapılmıyor bitti. Bunu yaptım ne oldu dünyada ilk müzik yarışmasının Dinar’da olduğunu tescilledi. Yani 5 yıl aralıksız yapılır ise buna şimdi ne Almanya’ya sahip olabilir nede Çin. Hiçbir dünya devleti dünyada ilk Müzik Yarışması bizde yapıldı deme şansına sahip değil. Bu devam etseydi geleceğimiz için çocuklarımız için büyük bir mirastı. Ama maalesef şu anda hiç yapılmıyor. Çok üzülüyorum. O konuyla ilgili bizim bir değerimizdir. O kültürümüzü iyi değerlendirmemiz lazım. Çünkü bu ileride iyi bir turist çekecek. Ben bölge ili tanıtacak en önemli hadiselerden bira tanesidir” dedi.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/2019-secimlerinde-7-duvele-karsi-savastim/
#saffetacar, #iyiparti, #afyon, #afyonkarahisar, #milletvekili, #adayadayı, #siyaset, #kocatepegazetesi, #sezerküçükkurt, #seçim, #seçimedoğru, #mehmetemingüzbey, #ertuğrulsevim, #ömermazi

DİĞER VİDEOLAR