Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Atatürk’ün çizdiği yolun takipçisiyim”

VİDEOYU PAYLAŞ

Gazeteciler Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi’nin konuğu olan İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Enis Arabacı’ya herkesin merak ettiği o soru soruldu, Arabacı’nın Afyon’u şok eden adaylık süreci nasıl başladı?
SİYASETTE FARK YARATACAĞIMA İNANIYORUM
Kocatepe, Türkeli, Odak ve Ana haber gazetelerinde aynı anda yayınlanan Seçime Doğru röportajlarının üçüncü konuğu olan Mustafa Enis Arabacı Afyon’un deneyimli gazetecilerinin konuğu oldu. Hakkında merak edilen soruları cevapladı seçimle ilgi çalışmalarını anlattı.
Ertuğrul Sevim: Afyonkarahisar’da büyük bir şok etkisi yarattınız. Siz başarılı bir doktor, başarılı bir iş insanısınız. Neleri eksik gördünüz de aday oldunuz?
Mustafa Enis Arabacı: Elbette siyasete girerken bir fikrimiz, bir dünya görüşümüz ve kırmızı çizgilerimiz var. Ben siyasette sadece görüneyim, bende olayım diye bir düşüncem yok. Ona ihtiyacımda yok. Benim siyasete girmemdeki en önemlisi bir fedakarlık yapmam gerektiğini düşündüğüm için. Mevcut hükümet geçmiş dönemlerde çok iyi işler yapıldığı gibi çok yanlışlarda yapılmaya başlandı. Son yıllarda ülkenin iyi yönetilemediği belkide bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden sonra devletin bazı kurumlarındaki değişiklikler çokta iyi sonuçlar doğurmadığı gibi fikrim var. Böyle bir kararı alırken İYİ Parti kadro ve düşünce olarak bana çok uyan bir parti. Burada Cumhuriyet değerlerinin takibini yapması, milliyetçilik, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, teröre karşı duruşu, ekonomik düşünceler, bununla beraber Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonunun takip edilmesi benim için en makul parti olması anlamına geliyordu. Toplumun bütün kesimlerini kapsayacak ve aslında bilerek, ayrıştırarak, tanımlayarak bütün sinir uçlarımızı ile oynanıyor. Böyle siyaset, böyle yönetim şeklinin ve siyasetin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Bizim birleşmemiz, bütünleşmemiz gerekiyor. Bu noktada sorumluluk sahibi partinin de İYİ Parti ve Genel Başkanımız Meral Akşener olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden çok büyük bir iç rahatlığı ile İYİ Partiye katıldım.
Mehmet Emin Güzbey: Ne zaman aklınıza geldi siyasete girmek?
Mustafa Enis Arabacı: Siyaset aslında benim hayatımda çocukluğumdan beri vardı. Siyasetle ilgili kafa yorarım, okurum, yazdığım dönemler oldu. Hep böyle bir arka planda siyasete girme duygusu vardı. Bu güne kadar zamanı gelmemiş demek.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/ataturkun-cizdigi-yolun-takipcisiyim/
#mustafaenisarabacı, #iyiparti, #afyon, #afyonkarahisar, #milletvekili, #adayadayı, #siyaset, #kocatepegazetesi, #sezerküçükkurt, #seçim, #seçimedoğru, #mehmetemingüzbey, #ertuğrulsevim, #ömermazi,

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti