Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’nin yeni yüze ihtiyacı var

VİDEOYU PAYLAŞ

Karahisar TV’nin ev sahipliğinde Kocatepe, Odak, Türkeli ve Anahaber Gazetelerinde ortak yayınlanan Seçime Doğru Programının konuğu İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Enis Arabacı oldu. Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi sordu Milletvekili Adayı Arabacı net cevap verdi.
Kocatepe, Türkeli, Odak ve Anahaber Gazetelerinde aynı anda yayınlanan Seçime Doğru röportajlarının konuğu olan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Enis Arabacı seçim çalışmalarını değerlendirdi, milletvekili seçilmesi durumunda yapacaklarını Gazeteciler Sezer Küçükkurt, Mehmet Emin Güzbey, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi’ye anlattı. Seçim çalışmaları ve Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin, “Biz gerçekten yoğun bir tempoda çalışınca bazı şeyleri geç inceleme imkanı bulabiliyoruz. Dün akşam dinleyebildim dinlemeden yorum yapmak istemedim. Tabi bu adaylık süreçlerini bizde yaşıyoruz. Bayağı zihinsel ve fiziksel olarak yıpratıcı. Muharrem Bey’in de uzun süreden beri oyları böldüğü yönünde bir tablo var. Ayrıldığı parti itibariyle de böyle bir düşünce var tabi. Ve son dönemde de artık biraz bel altına giden yaklaşımlar vardı. Ben kime yapılırsa yapılsın, nereden gelirse gelsin, bu tür şeylerin demokrasinin içinde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Hatta yapanların utanması gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Muharrem İnce’nin tabi bize göre çok kazanma ihtimali yoktu. Muhtemelen onu da gördü ve çekilme kararı aldı. Çekilme kararı alması bir sonuç ama alt detaylarla alakalı olumlu ve olumsuz diye tabir edebileceğimiz yaşantılar var. Onun çekilmesi muhtemelen Millet İttifakının oylarını biraz daha artıracaktır diye düşünüyorum” dedi.
YAPTIKLARI ÜMİTSİZ BİR HAMLE
İYİ Parti ve CHP Milletvekili adaylarının billboardlarına yapılan saldırıyı değerlendiren İYİ Partili Arabacı, “Bir bakıyorsunuz sizin billboardlarınızın üzerine bir takım şeyler yapıştırılmış. Parti amblemlerini kullanarak, diyelim sizin isminizi ve imzanızı kullanarak sizin adınıza birisi yazı yazıyor ve gazetede çıkıyor. Öyle bir şey ve sizin düşünceleriniz olmayan sizinle alakası olmayan hatta size ters olan şeyler çıkıyor. Yani siyaset ben ta başından beri söylüyorum siyaset algı üzerine ve ahlak kuralları dışında yapılmaması lazım. Mesela bugün manşetinde gördüm Odak Gazetesinin, “Yakışmadı” yazmış. Yakışmadı yazmak bile bizim hoşumuza gidiyor. Ama yakışmadı da çok hafif bunun için. Bu aslında bir yandan bir yükselişin durdurulmasıyla ilgili ümitsiz bir hamle olarak görüyorum. Yani ama bir yandan da bunu yapabilen bir zihniyet çok tehlikelidir. Siyasette yalan söylemeye alışan yaşan söylemeye devam eder. Siyasette iftira atan hayatında da iftira atamaya eğilimlidir. Bu düpedüz ağır iftiralardır ve bu iftiraların atılmasına göz yuman herkes bence bu anlamda kendisini sorgulamalıdır. Demokrasi kültürü var. Ben dolaşıyorum seçim çalışmaları sürecince birçok yere gidiyoruz. Köylere pazarlara kahvelere esnaflara fabrikalara yani insanın olduğu her yere gidiyoruz. Ve en çok dikkatimi çeken şey insanlar milletvekili adaylarından veya milletvekillerinden bir şeyler bekliyor. Kendi hayatlarıyla ilgili iyi gitmeyen, kafalarına yatmayan şeylerin düzeltilmesiyle alakalı bir talep içinde. Bu aslında şunu yansıtıyor bizim halkımız gerçekten demokrasiyi içine sindirmiş ve kendi seçtiği insanların kendisine faydalı olmasıyla ilgili beklenti içinde. Bu çok önemli bir şey ama demokrasiyi içine sindirmek şöyle bir şey” dedi.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/turkiyenin-yeni-yuze-ihtiyaci-var/

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti