Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybolda Gençler Türkiye Şampiyonu Afyon’da belirlendi

Voleybol Gençler Türkiye Şampiyonası,

Voleybol Gençler Türkiye Şampiyonası, Afyonkarahisar’da heyecan dolu müsabakaların ardından tamamlanırken Ziraat Bankası Şampiyon oldu

 

Final maçında karşı karşıya gelen Ziraat Bankası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi nefes kesen bir mücadele sergilediler. Yoğun çekişmenin geçtiği maç sonunda, Ziraat Bankası rakibini yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise ikinci sırayı elde ederek gümüş madalya kazandı.

Turnuvanın üçüncülük mücadelesi ise Halk Bankası ve Arkas arasında geçti. Halk Bank, gösterdiği üstün performansla üçüncü sırayı elde etti ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Dereceye giren takımların oyuncuları, büyük bir sevinçle kupa ve madalyalarını aldı.

Voleybol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası, Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Şampiyonaya ilişkin konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, “Genç sporcuların performanslarını sergiledikleri bu organizasyon, Türk voleybolunun geleceği açısından umut verici bir adımdı. Katılımcı tüm takımları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Bu şampiyona, voleybol tutkunlarına unutulmaz anılar bıraktı ve Türk voleybolunun yükselen değerlerini bir kez daha ortaya koydu.” dedi.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları; Voleybol Federasyonu As Başkanı Ahmet Göksu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Voleybol İl Temsilcisi Savaş Aslan tarafından verildi. >> Mehmet ALADAĞ’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti