Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vurdu kaçtı

Afyonkarahisar’da yolda yürüyen yayaya

Afyonkarahisar’da yolda yürüyen yayaya çarpan ve telefonla konuşan otomobil sürücüsü kaçamadı.

 

Afyonkarahisar’da akrabalarıyla yolda yürüyen genç kıza otomobil çarptı. Otomobilin sürücüsü telefonuna gelen aramayı cevaplamak istediği sırada taşa çarptığını sandı.

Olay Cuma günü Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Şehit Ali Uygur Caddesi üzerinde meydana geldi. Akrabalarıyla birlikte yaya olarak yürüyen Fikriye G. (14), arkasından gelen ve Hamdi Ö.’nün (64) kullandığı 03 PA …plakalı otomobilin çarpması sonucu kaldırıma doğru savruldu. Genç kıza çarpan araç hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmeye çalıştı. Fakat olayı gören çevredeki esnaflar aracın önünü keserek durdurdu. Telefonla konuşan araç sürücüsü Hamdi Ö. taşa çarptığını sandığını söyledi.

Genç kız olay yerine gelen ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hafif sıyrıklarla kazayı atlatan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili adli süreç başlatıldı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti