Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın: Soru hazırlama konusunda tüm öğretmenlerden destek bekliyoruz

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, tüm öğretmenlerden soru hazırlama konusunda destek beklediklerini belirtti

 

Afyonkarahisar İl Millî Eğitim Müdürlüğü “Ar-Ge Okulu Projesi” sunumu, Afyonkarahisar İzleme Sistemi’nin (AKİS) tanıtılması, Stratejik Planın değerlendirilmesi ve “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi çalışmaları amacıyla İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri ve Stratejik Plandan sorumlu şeflerin katılımıyla Afyon Lisesi Toplantı Salonu’nda toplantı yapıldı.
“BİRİNCİ ALTI AYDA ARA DEĞERLENDİRME YAPILACAK”
İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın yaptığı konuşmada, “Öncelikle soru hazırlama etkinliklerindeki özverili çalışmalarından dolayı gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ediyorum ve bu alanda tüm öğretmenlerimizin desteklerini bekliyoruz. 2019-2023 Stratejik Planı 6 aylık dönemler halinde değerlendiriliyor. Birinci altı ayda ara değerlendirme yapılacak ve her yıl yılsonunda bir yıllık rapor oluşturulacak. Stratejik plan çalışmaları kapsamında ilimizdeki tüm stratejik planlarının takibi, oluşturduğumuz Afyonkarahisar İzleme Sistemi’nin (AKİS) ile çevrimiçi olarak yapılabilmekte. Ar-Ge Okulu Projesi ise Akreditasyon, Akademik Başarıyı Takip, Öğretmen Eğitimleri, Veli Eğitimleri ve E-STEM olmak üzere 5 modülden oluşmakta.” dedi.
“AKADEMİK BAŞARI TAKİP EDİLİYOR”
Yalçın, şöyle devam etti:
“Akademik Başarıyı Takip Sistemi ile öğrencilerin akademik başarılarının takibi sağlanmakta. ‘E-STEM’ eğitimleri ile de ilimiz eğitimi Girişimcilik, Bilişim, Teknoloji Mühendislik ve Matematik disiplinlerinin birleşimi bir eğitim yaklaşımı güçlendirmekte. Ayrıca öğretmen ve veli eğitimlerimiz de Valiliğimizin Aile Yılı projesi çalışmaları ile birlikte devam etmekte. En İyi Narkotik Polisi: Anne projesinde Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğümüzle iş birliği ile ilimizdeki tüm kadın öğretmenlerimize bağımlılık yapıcı maddeler, bağımlılıkla mücadele, bağımlı öğrenciyi tanıma gibi konularda eğitimler verilecek. Çalışmalarından dolayı projelerde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Toplantı Yalçın’ın soru hazırlama etkinliklerinde görev alan öğretmenlere iletilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlerine teşekkür belgesi ve plaketleri takdim etmesiyle toplantı son buldu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti