Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yargı Kaç Ülkeye Satıldı?

Kanal D’nin sevilen ve beğeni ile takip edilen dizisi Yargı, yayınlandığı her hafta izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Büyük beğeni kazanan dizinin ise kaç ülkeye satıldığı merak ediliyor.

Kanal D’nin sevilen ve

Oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağla Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş gibi isimleri barındıran, Kanal D’nin beğenilen dizisi Yargı Kaç Ülkeye Satıldı? Merak ediliyor.

Yargı Kaç Ülkeye Satıldı?

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacağı üzerine kurulan hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye başaran dizinin yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor.

Yargı Kaç Ülkeye Satıldı?

Geçtiğimiz aylarda magazin basınının sorularını cevaplayan dizinin Merdan Kaya’sı Cezmi Baskın, dizinin büyük ilgi gördüğünü, oldukça beğenilen projenin 70 ülkeye satılma başarısı gösterdiğini ifade etti. Dizinin senaryosunu ilk okuduğunda da büyük bir başarı kazanacağını anladığını söyleyen usta oyuncu Cezmi Baskın, çok iyi bir yazarları olduğunu, ekibin de birbirinde iyi oyunculardan oluştuğunu ifade etti.