Afyonkarahisar Yaşayan Miras Festivali'nin açılış töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Afyonkarahisar'da turizmin merkezi olan Ayazini'nin yeni etaplarına geçileceği müjdesini verdi. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bu müjde dolayısıyla teşekkür etti
Sayın Bakanımızın geçtiğimiz aylarda kütüphanemizin açılışında buraya teşriflerinde kendisini Frigya bölgemizin en kıymetli bölgelerinden biri olan Ayazini'ni gezdirme fırsatı bulmuştuk ve Sayın Bakanımız gerçekten çok etkilendiğini söylemişti.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Kocatepe Gazetesi arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.