Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatırımlar takip ediliyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yatırımlar takip ediliyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kente yapılan yatırımları takip ediyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, yakın zamanda faaliyete geçmesi için birçok çalışma ve temaslarda bulunduğu Polis Moral Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Yapımına 20 yıl önce başlanan ve Vali Hakan Yusuf Güner öncülüğünde tamamlanarak kesin kabul aşamasına gelen eski adıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin 66 oda ve 132 yatak kapasitesi bulunuyor. 9 bin metrekare kapalı alana sahip şimdiki adıyla Polis Moral Eğitim Merkezi, 7 blok ve 2 güvenlik binasından oluşuyor. Merkez de ayrıca kür havuzu, hamam, şok havuzu, özel banyolar, sauna, büyük ve küçük yüzme havuzu da bulunuyor.
Vali Hakan Yusuf Güner daha sonra gün içerisinde, Olimpik Yüzme Havuzu’nda da incelemelerde bulundu. Bugünkü fiyatlarla 14.000.000.-TL. maliyet bedelli olan ve uzun süredir atıl durumda bekleyen Olimpik Yüzme Havuzunun, Vali Hakan Yusuf Güner öncülüğünde 600.000.-TL. harcama yapılarak bakım ve onarımı gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Özel İdaresi ile yapılan protokolle Afyonkarahisar Belediyesi tarafından işletilecek olan yüzme havuzu hizmete hazır hale getirildi.
HASTANE’DE OTOPARK
SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Daha sonra incelemelerine beraberindeki heyet ile Devlet Hastanesi’nde devam eden Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yerleşkesinde bulunan otopark alanın da incelemelerde bulundu. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi otopark alanının yetersiz gelmesi nedeniyle hastane arkasında bulunan 10 bin metrekarelik alan, Vali Hakan Yusuf Güner’in öncülüğünde, maliye hazinesince Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne tahsis edildi. Alt yapısı İl Özel İdaresi’nce karşılanan ödeneklerle yapılan 300 araç kapasiteli otoparkın yapım çalışmalarında son aşamaya geldi. (Kocatepe Haber Merkezi)