Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni yıl hediyesi Atatürk posteri

CHP İl Başkanı Kemal
Yeni yıl hediyesi Atatürk posteri

CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ile CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme, alışılmışın dışında bir yılbaşı kutlamasına imza attı. Demirkırkan ve Seçme, yeni yılın ilk dakikalarını Çavuşbaş Mahallesi’nde geçirdi.
TABLET İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİLER
Çavuşbaş Mahallesi’ndeki evlerin kapılarını rastgele çalarak vatandaşların yeni yıllarına tebrik eden CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ile CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme, yaşanan sorunları da gündeme getirmek üzere tek tek not aldı. Çavuşbaşlı ailelerin çocuklarına Atatürk posteri ve çikolata hediye eden Demirkırkan ve Seçme, bir çocuğun tablet isteğini de geri çevirmeyerek tablet bilgisayar alma sözü verdi.
MAHALLEDE, SOKAKTA, EVDE OLACAĞIZ
Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, “Biz CHP olarak salonlarda değil, sokaklarda, mahallelerde, evlerde olacağız. Bugün de vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutlamak üzere evlerdeyiz. Çavuşbaş Mahallesi’nde bize gösterilen misafirperverlikten dolayı memnun olduk. Siz bir adım yaklaştığınızda, vatandaş size 5 adım yaklaşıyor. Bundan sonra da bu tür faaliyetlerimiz devam edecek” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti