Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah yöneticileri teşkilat çalışmalarını anlattı

Yeniden Refah Partisi yöneticileri

Yeniden Refah Partisi yöneticileri düzenledikleri basın toplantısında yürütülen teşkilat çalışmalarını değerlendirdi

 

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe yönetimleri dün sabah partide ortak bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya; İl Başkanı Gufran Çetinel’in şehir dışı programı nedeniyle Teşkilat Başkanı Nevzat Şarlak ve Siyasi İşler Başkanı Ali Küçükkartal ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır katıldılar.
“YENİDEN REFAH TEŞKİLATLARINI ÖNEMSİYOR”
Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilat Başkanı Nevzat Şarlak, yeni şekillenen yönetim şeması ve ilçelerde yürütülen teşkilatların son durumu hakkında bilgi verdi. Şarlak, “Yeniden Refah Partimiz tüm Türkiye’de teşkilatlarına önem vermiş teşkilatlanma da çok kısa bir süre de büyük bir ivme kazanmıştır. Afyonkarahisar ilimizin merkez ilçe dâhil 17 ilçemizde teşkilatlanma sağlanmıştır. Sadece 1 ilçemizde ise teşkilatlanma çalışmaları devam etmektedir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar ilinde de teşkilatlarımız yoğun bir şekilde çalışmakta olup var olanı daha da güçlendirmek bizlerin yegâne görevidir” dedi.
“EĞİTİM SİSTEMİYLE DEFALARCA OYNANDI”
Yeniden Refah Partisi İl Siyasi İşler Başkanı Ali Küçükkartal, Türkiye’de eğitim sisteminin geçmişten bu zamana kadar olan seyrini değerlendirdi. Küçükkartal, “Eğitim sistemimizde sorunlar yumağının bizlere göre iki temel nedeni vardır. Yakın tarihimize bakacak olursak; 1949 yılında dönemin hükümeti CHP idi. Dönemin Başbakanı Şemsettin Günaltay ve Milli Eğitim Bakanı ise Hasan Tahsin Banguoğlu idi. Bu dönem Amerika ile bir anlaşma yapılıyor. Fullbright Anlaşması. Bu anlaşmaya göre eğitim sisteminde nelerin hangi kriterlere göre öğretileceğine 4’ü Türk 4’ü Amerikalı 8 kişilik bir komisyon karar vereceğine imza atıyorlar. Daha da acısı bu komisyona başkanlık edecek olan kişi Amerika’nın ‘Türkiye Büyük Elçisi’ dedi. Bu duruma rağmen mevcut hükümet bu anlaşma çerçevesinde eğitim sistemiyle defalarca kez oynamıştır.” diye konuştu.
“MERKEZDE 58 MAHALLE TEMSİLCİSİNİ ATADIK”
Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır, pek çok Belediye Başkanının halktan kopuk olduğu şikâyetlerini aldıklarını dile getirdi. Çakır şunları kaydetti: “Kendi beldesinde duran Belediye Başkanlarının halka temas etmediği sıkıntılar konusunda oralı olmadıkları hususunda ciddi şikâyetler elimizde bulunuyor. Amacımız elçi olmak. Basın toplantılarında diğerleri gibi diğer siyasi partilere saldırmak yerine olumlu ve yapıcı muhalefetle halkımızın sesini duyurmak istedik. Aldığımız şikâyetler de ki iddialar inşallah iddia şeklindedir temennisiyle şu şekilde özetleyebilirim. En basitinden Belediye Başkanlarının envanterinde olan demirbaşları ve taşınmazları kendi şahsi mülkleri gibi kullanmaları yönündedir. Bizim 15 birim başkanımızın tamamı sorumlu olduğu bölgelerinde çalışma halinde. 22 Merkez köyümüzün 28 köy temsilcisi atanmış ve çalışır vaziyettedir. Merkezde 58 mahalle temsilcilerimiz atanmış bulunmaktadır.” >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti