Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yenilenen Atölye göz doldurdu – Kocatepe Gazetesi

Emir Murat Özdilek Mesleki
Yenilenen Atölye göz doldurdu

Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Servis Atölyesi yenilenerek faaliyete başladı. Servis Atölyesi’nin yenilenmesi dolayısıyla okulda düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar ile okul öğretmenleri katıldı.
TÜRKİYE’DE İKİNCİ
Servis Atölyesi hakkında bilgi veren Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Tozan, “Yinelenen değil yinelenen yüzüyle okulumuz Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Alkollü İçkiler Dersi’nin Kanun Hükmünde Kararname ile kaldırılmasının ardından Türkiye’de Servis Atölyesi’ni İçecek Servisi Dersi’ne adapte etmek amacıyla yenileyen 2’nci okul olarak turizm sektöründe yerini almıştır” dedi.
ÖNCÜ BİR OKUL
Tozan, konuşmasına şöyle devam etti:
“Okulumuz Emir Murat Özdilek ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizi sektöre hazırlamak amacıyla atölyemize filtre kahve makinesi, aromalı süt makinesi, çay makinesi ve bunun gibi ekipmanları sağlayarak eğitimde öncü bir okul olduğumuzu kanıtlamış olduk.
Bizi yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a, Pınar Grubu Temsilcisi Selçuk Telek’e, Kocatepe Kahve Evi çalışanı Gökmen Öncel’e ve Barista Temsilcisi Şükran Saçu’ya teşekkür ediyorum.” >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti