Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerel basın için önemli karar

Yerel basın için önemli karar
Yerel basın için önemli karar

Basın İlan Kurumu’nun Afyonkarahisar’la birlikte 5 ilde şubesinin açılması için çalışmalara başlandı

Afyonkarahisar yerel basını açısından hayati önem taşıyan bir karar alındı.
Büyük kentlerde ilan-reklam piyasasını düzenleyen devlet kurumu olan Basın İlan Kurumu’nun Afyonkarahisar’da şubesi açılması için çalışmalara başlandı. Basın İlan Kurumu Şubesi Afyonkarahsir’da faaliyete başladığında bugüne kadar Afyonkarahisar Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce sürdürülen resmi ilan hizmetleri bu şubenin yetkililerine devredilecek. Yerel gazeteler açısından daha sıkı denetim anlamına gelen bu uygulama yerel basını oldukça etkileyecek.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Orhan Erinç, İstanbul’da TGC ve Konrad Adenauer Vakfının düzenlediği “http://m.kocatepegazetesi.com/”Yerel Medya Eğitim Seminerleri”http://m.kocatepegazetesi.com/”nin “http://m.kocatepegazetesi.com/”Geleneksel Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı”http://m.kocatepegazetesi.com/”nın kapanışında yaptığı konuşmada, Basın İlan Kurumunun Kasım Ayı Genel Kurul Toplantısı’nın dün sona erdiğini hatırlattı.
Erinç, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Burada bizler için iki önemli konu söz konusu. Bunlardan birincisi, yeni şubelerin açılması konusunda genel kurulun aldığı karar. Genel kurulun kararına göre, Afyonkarahisar, Batman, Hatay, Denizli, Manisa ve Zonguldak’a, kurum şubesi açılması kararlaştırıldı.
Bu kararın uygulanması için de Basın İlan Kurumu Yönetim Kuruluna yetki verildi”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.