Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşilay: Çoban her daim yanımızdaydı

AK Parti İl Başkanlığı
Yeşilay: Çoban her daim yanımızdaydı

AK Parti İl Başkanlığı döneminde ve belediye başkanlığı boyunca Organize Sanayi Bölgesi’nin taleplerini geri çevirmeyen ve belediye imkanlarını sanayicilerin istekleri için seferber eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ve sanayicileri teşekkür yemeği verdi.
“OSB’DEKİ SANAYİCİLERİN EN AZ
10 YILLIK SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ”
Mülkiyeti Çimsa’ya ait olan eski malzeme ocağının döküm sahası olarak OSB’ye kazandırılmasında büyük destekleri olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür eden OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, “Afyon çimento fabrikasının merkezden alınarak Halımoru Köyüne taşınmasından sonra Çimsa’nın malzeme aldığı ocağın bulunduğu alanın OSB mermer döküm sahası olarak kullanması konusunda sanayicilerimizle birlikte Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a konuyu ilettik. Başkan Çoban’da bizimle beraber Çimsa yöneticileriyle bir araya geldi. Yapılan sıkı pazarlıklar sonucunda, 1 milyon 600 TL’ye mal olacak olan arsayı Başkan Çoban’ın girişimleriyle beraber bu fiyat 900 bin TL’ye kadar düşürülmüştür ve böylece bu döküm sahası OSB’ye kazandırılmış oldu. Eğer fiyatta anlaşma sağlanamamış olsaydı, Başkan Çoban bu arsanın belediye tarafından satın alınarak OSB’ye kazandırılacaktı. Mermer döküm sahası OSB’deki sanayicilerin en az 10 yıllık sorunlarını çözmüş oldu. Belediye başkanımızın OSB’ye yapmış olduğu bu desteğinden dolayı yönetim kurulum ve sanayiciler adına teşekkür ediyorum.” dedi.
“50 BİN METREKARELİK
 SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ”
OSB’nin asfaltlanması konusunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın büyük desteklerini aldıklarını da söyleyen Bekir Yeşilay, “Bize gelen talepler doğrultusunda 5. cadde dediğimiz PMYO caddesi ve bölgemizi Gazlıgöl yoluna bağlaya 1 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmaları yapılmıştır. 50 bin metrekarelik sıcak asfalt bölgemize dökülmüş oldu. Sıcak asfalt çalışmalarından dolayı da başkanımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum.” diye konuştu.
“AFYONKARAHİSARIMIZIN FEDAKAR
 İŞ ADAMLARINA İHTİYACI VAR”
OSB yönetimine ve sanayicilerine kendi adına vermiş oldukları yemek için teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “10 yıldan beri beraberiz. Her kesimiyle güzel günlerimiz oldu. Ben çok teşekkür ediyorum. Bizim ülkemizin, bizim şehrimizin, Afyonumuzun istihdam sağlayan, üretim yapan, ihracat yapan insanlara ihtiyacı var. Yani sizlere, fedakar işadamlarına ihtiyacımız var. Sizler, nasıl bir fabrikayı 2 fabrika yaparız, nasıl 50 kişiyi 60 kişiye çıkarırız, nasıl üretimimizi arttırırız bunun peşindesiniz. Bunu yaparken de istihdam sağlıyorsunuz, ihracat yapıyorsunuz, vergi veriyorsunuz ve bu şekilde bu şehir ve bu ülke ayakta kalıyor. Bu yüzden işadamlarına ne yapılsa azdır.” dedi.
“YİNE BİRLİKTE OLACAĞIZ”
Belediye başkanlığı dönemi boyunca belediyenin imkanları doğrultusunda hem şehre hem de OSB’ye güzel şeyler yapmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Çoban, “Arıtmasından yollarına kadar elimizden gelen desteği verdik. En sonunda da bu arazinin alınmasıyla ilgili Çimsa ile gerçekten güzel görüşmeler oldu. Uygun bedelle metrekare fiyatıyla ki bizce de çok uygun bir fiyattı. Bu arazi devri yapıldı. İnşallah OSB’mize, mermercilerimize ve diğer sanayicilerimize hayırlı olsun. İnşallah uzun süre sanayicimizin ihtiyacını görür. Bu şehirde hep beraberiz. Yine birlikte olacağız inşallah. Kazanan ülkemiz olsun, kazanan şehrimiz olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti