Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yunanistan’a değil, Afyon’a müracaat etmeyi öğrenmişler”

İl Genel Meclisi Ekim
"Yunanistan'a değil, Afyon'a müracaat etmeyi öğrenmişler"

İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantılarının 3’üncü birleşimi gerçekleştirildi. Gündem maddeleri arasında yer alan “Saadet Köyü’nde faaliyet gösteren Şua Tarım Besicilik ve Yapı Ltd. Tti. firmasının işletmelerine ait yol talebi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi” maddesinde, komisyon raporları kabul edildi. İl Genel Meclisi üyelerinin “Bu firma daha önce de gündeme gelmemiş miydi” sorusu üzerine İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, “Bu arkadaşlar yeni bir dilekçe vermişler. Firma, daha önce ‘Başka yere mi gidelim’ demişti. Biz de bu konuyu Meclis’te dile getirmiştik. Bize yardımcı olun dilekleri var. Oraya gitmeyip de Afyonkarahisar’a müracaat etmeyi öğrenmiş arkadaşlar” ifadelerini kullandı.
EYLÜL AYINDA TARTIŞILMIŞTI
İGM Eylül ayı toplantılarında aynı konu tartışılmış, firma yetkililerinin “İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İhsaniye Kaymakamı, Vali Yardımcısı gibi makamlara derdimizi anlattık. Ancak maalesef hiçbirinden en ufak bir sonuç alamadık. Ne yapmalıyız? Derdimizi Yunanistan mülki amirlerine mi anlatmalıyız?” demesi tepki çekmişti. Sel de bu tavrın doğru olmadığını belirterek “Yunanistan’a müracaat edebilir arkadaşlar” demişti. >> Murat ARISOY’un Haberi

 

KOMŞUNUN JESTİ
Afyonkarahisar Otobüs İstasyonu Turizm A.Ş., İl Genel Meclisi üyelerine sürpriz yaptı. AFTAŞ yönetimi, yeni komşuları İl Genel Meclisi üyelerinin ağızlarının tatlanması için lokum gönderdi.