Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZAFER HALK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Bu haberin fotoğrafı yok

Büyük Taarruz ‘un 100. yıldönümü ve Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde, düzenlenen 20. Uluslararası Zafer Halk Yürüyüşü korteji yapıldı. İl protokolü, Kuvvet Komutanlıklarının temsilcisi generaller, Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivaline katılan ekipler ve vatandaşların katılımıyla cumartesi günü saat 16.00’da Taş Medrese’den başlayan yürüyüş, Bankalar Caddesi üzerinden devam ederek Zafer Meydanı’nda sona erdi. Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi Mehteran Takımı öncülüğünde gerçekleşen yürüyüşte, halk oyunları ekipleri folklorik kıyafetleriyle renkli görüntülere sahne oldu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşte, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve il protokolü en ön sırada yürüyerek halkı selamladı.

Zafer Halk Yürüyüşü ‘nün ardından Zafer Meydanı’nda AKSAM tarafından açılan “İşgalden Kurtulan Afyonkarahisar” adlı fotoğraf sergisini gezen protokol mensupları daha sonra Afyonkarahisar’ın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü programına katıldı. Kültürlerin kaynaşmasına sahne olan Afyonkarahisar Belediyesi 20. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali’ne Giresun, Bursa, TÜFEM, Hırvatistan, Bosna Hersek, Gürcistan, Bulgaristan, Moldova, Karadağ, Kosova, Makedonya Halk Oyunları ekipleri katıldı.

default

default
default
default
Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti