Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Kupası Pickleball’da ödüller sahiplerini buldu

Türkiye’de sadece Afyonkarahisar’da oynanan

Türkiye’de sadece Afyonkarahisar’da oynanan Pickleball için Akarçay’da özel olarak 2 adet uluslararası Pickleball kortu hazırlandı. Zafer Kupası Pickleball turnuvasında 72 sporcu 80 maçta karşı karşıya geldi. Turnuva sonunda da dereceye girenlere ödülleri verildi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimleriyle düzenlenen Zafer Kupası Pickleball Turnuvası’nın 2.’si tamamlandı. Başkan Zeybek’in ev sahipliğinde, Türkiye Pickleball Temsilcisi Mustafa Türk’ün girişimleriyle Akarçay’da düzenlenen 2. Geleneksel Zafer Turnuvası’nda dereceye girenler ise ödüllendirildi.
Türkiye’de sadece Afyonkarahisar’da Akarçay üzerinde bulunan 2 adet uluslararası Pickleball kortlarında yarışarak dereceye giren sporculara ödül törenine Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, Türkiye Pickleball Temsilcisi Mustafa Türk ve sporseverler katıldı.
PİCKLEBALL’DA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
Turnuvada 80 müsabakada 72 oyuncu; küçükler, genç bayanlar, büyük bayanlar, büyük erkekler ve karışık çiftler kategorilerinde mücadele etti. Turnuvada Küçükler kategorisinde Efe Baş birinci, Ahmet Çiçek ikinci, Elif Beyza Şakrak üçüncü oldu. Genç Bayanlar kategorisinde Dilay Yurttekin birinci, Nurcan Çetin ise ikinci oldu. Büyük Bayanlar kategorisinde ise Aysun Akbay birinci olurken, Merve Gündoğar ikinci, Burcu Türk Baş ise üçüncülük ödülü aldı. Büyük Erkekler kategorisinde de birinciliği İbrahim Bahçıvan, ikinciliği Fatih Bıyıklı, üçüncülüğü ise Yaşar Baş kazandı.
Dereceye girenlere ödülleri Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner olmak üzere protokol üyeleri tarafından verildi. Törende Pickleball Temsilcisi Mustafa Türk, Pickleball’ın ülkemizde ilk defa Afyonkarahisar’da oynandığına dikkat çekerek desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e şükranlarını sundu. Akarçay’da tahsis edilen Pickleball kortlarının bundan sonraki süreçte de ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyleyen Mustafa Türk, turnuvada dereceye girenleri tebrik etti. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti