Zafer Meydanı'nda 104 Yıllık Büyük Gurur

Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümüne özel program düzenlendi.

Zafer Meydanı'nda 104 Yıllık Büyük Gurur

Afyonkarahisar Kurtuluş Günü programı Cumhuriyet Meydanı’nda bugün akşam saat 17.00’de başladı. Programa; Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, protokol üyeleri ve Afyonkarahisar halkı katıldı.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, askeri ve mülki erkân yerlerini aldıktan sonra İstiklal Marşı okunarak ay yıldızlı Türk bayrağı göndere çekildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği kutlama mesajı okunduktan sonra program Uluslararası Halk Oyunları Ekiplerinin gösterileriyle devam etti. 
Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği’nce konser verildi. Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı ve Çelik Kanatlar Üzüm Salkımı gösterisi teknik arıza nedeniyle iptal edildi.

Zafer Meydanı'nda 104 Yıllık Büyük Gurur

Kurtuluş Günü programı Jandarma Genel Komutanlığı Merasim Ekibinin silahlı hareketler gösterisi ile devam etti. 

Daha sonra Komando Tugay Komutanlığı Birliklerinin Komando Andını okudu.

Zafer Meydanı'nda 104 Yıllık Büyük Gurur

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme