Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer’den Zafer’e – Kocatepe Gazetesi

Zafer’den Zafer’e – Kocatepe Gazetesi
Zafer’den Zafer’e

Antalya’da hafta başlayan ve bu yıl ilki düzenlenen “Türkiye Masterler Şampiyonası 2016” karşılaşmaları Afyon Zafer Masterler Derneği’nin şampiyonluğu ile tamamlandı. Zafer Masterler Derneği turnuvada oynadığı 7 maçı da galibiyetle tamamlarken, attığı 24 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü.
Ege Masterler Federasyonu tarafından düzenlenen ve 34 takımın mücadele ettiği turnuvaya Afyon’dan Zafer Masterler Derneği ile Şeker Masterler Derneği katıldı. Şeker Masterler Derneği, grup maçlarında elenirken, Afyon Zafer Masterler’i tüm maçlarını da kazandı.
8 Grupta oynanan turnuvanın ilk maçında İzmir Gaziemir’i takım kaptanı Salim Pancar, Kamuran Gündoğdu, Mustafa Oğuz ve Aytekin Zorluer’in golleri ile 4-1 mağlup eden Zafer Masterler, ikinci maçında İzmir Karşıyaka 1912 takımını Mustafa Oğuz, Salim Pancar ve Ahmet Özdemir’in golleri ile 3-1 mağlup ederek grup birinciliği için büyük avantaj elde etti. Gruptaki son maçında Tatvan Masterler’i Ahmet Özdemir, Salim Pancar ve İbrahim Çelik’in golleri ile 3-0 geride bırakan Zafer Masterler’i grup birincisi olarak eleme maçlarına katılmaya hak kazandı.
YİNE ZAFER HEP ZAFER
Grup maçlarından sonra 34 takım arasında ilk 16’ya kalan takımlar bu defa eleme maçlarında karşı karşıya geldi. Zafer Masterler Derneği Eleme Grubu’ndaki ilk maçını İzmir Telerefik’le oynadı. Bu karşılaşmadan Soner Ballıpınar, Ahmet Özdemir ve Aytekin Zorluer’in golleriyle 3-0 galip ayrıldı. İkinci maçında Akhisar’ı Ahmet Özdemir, Kamuran Gündoğdu ve İbrahim Çelik’in golleri ile 3-1 yenen Afyon ekibi, yarı finalde de Manisa Masterler’i Salim Pancar, Mustafa Oğuz ve Kamuran Gündoğdu’nun golleri ile devirerek adını finale yazdırdı.
“1.Türkiye Masterler Şampiyonası 2016” turnuvasında final karşılaşması Zafer Masterler ile Hatay Masterler takımları arasında oynandı. Büyük bir mücadeleye sahne olan final maçını Ahmet Ertaş, Ahmet Özdemir, Kamuran Gündoğdu, Mustafa Oğuz ve Salim Pancar’ın golleriyle 5-3 kazanan Zafer Masterler’i, şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
Yaklaşık 500 kişinin izlediği final maçından sonra düzenlenen törenle Zafer Masterler takımına şampiyonluk kupası teslim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)