Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeka Oyunları Turnuva Ödül Töreni Yapıldı

Zekâ Oyunları Turnuvası Afyonkarahisar Şampiyonası Final Müsabakalarının ödül töreni yapıldı.

Zekâ Oyunları Turnuvası Afyonkarahisar

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen Türkiye Akıl Zekâ Oyunları Turnuvası Afyonkarahisar Şampiyonası Final Müsabakaları 120 öğrenci ve 35 görevli öğretmenin katılımıyla Çiğiltepe Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

 

Final müsabakalarına; Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü ile okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Toplam 10 kategoride yarışan öğrencilerin kategori birincileri şunlar oldu:

Equilibrio: Deniz Barış Özcan- Merkez İlçe,  Qbitz: Seydi Kaplan-Sinanpaşa

İlkokul Mangala: Zeynep Aykan-Merkez İlçe. İlkokul Küre: Beraz Yılmaz- Sinanpaşa. İlkokul Pentago: Cemil Efe İşlek- Sinanpaşa. Revesi: Hasan Mete Oğan- Merkez İlçe. Kulami: Reyhan Su Uysal- Çobanlar. Ortaokul Mangala: Hacer Yalçınkaya-Şuhut. Ortaokul Küre: Atalay Canlı- Dinar

Ortaokul Pentago: Pentago- Merkez İlçe oldu. Öğrencilerin bireysel olarak yarıştığı il turnuvalarında; Türkiye’ de bir ilki gerçekleştirip, ilçeler de yarıştırılarak turnuva heyecanına heyacan katıldı. İlk üç dereceyi elde eden ilçeler ise şu şekilde: 1. Merkez İlçe, 2. İhsaniye İlçesi, 3. Sinanpaşa İlçesi. Öğrenciler ödül, madalya ve belgelerini Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü’nün elinden aldılar. Müdür Sünnetci, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Heyecanlı bir turnuvanın daha sonuna geldik. Turnuvanın düzenlenmesinde, hazırlık aşamasından final anına kadar ki her kademede emeği olan koordinatörlerimize, hakem olarak görev alan tüm öğretmen ve idarecilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bilgileri ve stratejik hamleleriyle centilmence yarışan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İleriki yaşamlarında öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.  Ödül töreni turnuvaya katılan tüm öğrencilerle ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

Zeka Oyunları Turnuva Ödül Töreni Yapıldı

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti