Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA’nın faaliyetleri değerlendirilecek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
ZEKA’nın faaliyetleri değerlendirilecek

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen ajansın kuruluştan bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetler ve ileriye dönük faaliyetlerin şekillendirilmesi için değerlendirme ve istişare toplantısı düzenleneceğini bildirdi

Zafer Kalkınma Ajansı değerlendirme ve istişare toplantısı 11 Temmuz Çarşamba günü Çakmak Marble Otel’de 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen konu hakkında yaptığı açıklamada; “Afyonkarahisar uşak ilerinde iktisadi ve beşeri gelişmenin hızlandırılması gibi önemli bir misyon üstlenmiş olan zafer kalkınma ajansı 2010 yılı şubat ayından bu güne kadar iki yılı aşkın bir süredir faaliyete devam etmektedir. Ajansımızın misyonu çerçevesinde başta kalkınma bakanlığı olmak üzere Türkiye’deki diğer kalkınma ajansları ile Koordineli olarak aynı zamanda TR33 bölgesini oluşturan dört ilimizin aktörleri ile işbirliği iletişim halinde çalışmalarını sürdürmektedir ”diye konuştu.
Özmen açıklamasında; “Kalkınma çalışmalarının bölgemiz için en etkin sonuçları doğurması için faaliyetlerimizi paydaşlarımız tarafından ilgi ve katılımın sağlanması ajansımızın temel hedefleri arasındadır. Bu çerçevede basın kuruluşlarımızın rolü kritik önem arz etmektedir. Bölgedeki bilgi akışını sağladıkları katkıları ile basın mensuplarımız şüphesiz kalkınmanın temel faktörleri arasında yer almaktadır. Yapacağımız değerlendirme ve istişare toplantısın da ki konular ajansın sağladığı proje destekleri bunların etkileri, yabancı ve yerli yatırımın çekilmesi için tanıtım ve destek faaliyetleri, planlama ve araştırma faaliyetleri, bölgesel iletişim ve işbirliği alt yapısı, Ajansın bölgedeki etkinliği ve kurumsal kapasitesi, kamuoyunun ajanstan beklentileri, basın mensuplarının ajanstan beklentileri ve ajans basın arasındaki iletişim konuları içermektedir” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti