Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek, OSB’de vatandaşlarla buluştu

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu haftaki Cuma namazını Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kıldı. Namaz sonrası OSB’de çalışan vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi

Seçim beyannamesinde “Afyonkarahisar’ı Ortak Akılla” yöneteceğini sözünü veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, göreve geldiği günden itibaren her hafta bir Cuma namazını farklı mahallede kılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu haftaki ziyaret durağı ise Organize Sanayi Bölgesi (OSB) oldu.
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Zeybek’e ziyaretinde AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, Yüntaş Genel Müdürü Arif Birsen, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Dr. Özgür Kavak, İGM üyesi Hasan Hüseyin Düşkün, OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ile birim müdürleri eşlik etti.

58 mahallenin tamamına giderek hemşehrileri ile kucaklaşan Zeybek, mahalle ziyaretlerinin ikinci turunda şehrin lokomotifi olan Organize Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret etti. Cuma namazı sonrası OSB’deki fabrika ve işletmelerde çalışan vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
“YERİNDE TESPİT, YERİNDE ÇÖZÜM” ANLAYIŞI KAPSAMINDA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gerçekleştirdiği ziyaretlere dair yaptığı açıklamada, “Yerinde tespit, yerinde çözüm” anlayışı ile ziyaretlerine devam edeceğini ifade ederek; “Cuma ziyaretimizi bu hafta OSB’de gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizle hasbihal ettik, eksiklikleri kontrol ederek, talepleri aldık. Yerinde incelemeler yaparak ortak akıl anlayışı ile yaptığımız bu ziyaretler her hafta olduğu gibi bundan sonra da devam edecek” dedi. >> Dilek ÇETİNKAYA’nın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti