Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek ve taraftardan Jetlere moral desteği

Spor Toto 1. Lig’de
Zeybek ve taraftardan Jetlere moral desteği

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, bugün deplasmanda Balıkesir Baltok’a konuk olacak. Bu zorlu maç öncesinde Afyonkarahisar’da son antrenmanına çıkan AFJET Afyonspor’u AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Gençlik üyeleri ile AFYOK Taraftar Grubu ziyaret etti. Yakılan meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde antrenmanın bitmesini bekleyen yaklaşık 200 kişilik ziyaret heyeti antrenman tamamlanınca sahaya girdi.
“SİZLERLE SEVİNİP
SİZLERLE ÜZELEN BİRİYİM”
Antrenmanın tamamlanmasının ardından taraftarların tribünlere çağırdığı futbolculara daha sonra AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek tarafından baklava ikram edildi. Oyunculara kendi eliyle baklava servisi yapan Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, “Boynumda kaşkolüyle gönlümde sevgisiyle bir AFJET Afyonspor taraftarıyım. Siyasetçi olabilirim ama sizlerle sevinip sizlerle üzülen biriyim. İnşallah Balıkesir deplasmanından galibiyetle döneceğiz ve yeniden ayağa kalkacağız. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Allah sizlere güç ve kuvvet versin. Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.
TOPTAŞ’TAN
POYRAZ’A HEDİYE FORMA
AFJET Afyonspor’un takım kaptanı Türker Toptaş da özellikle her maçta tribünde yerini alarak elinde tokmağıyla tribünlere ritmiyle öncülük eden AFYOK Grubu’nun davulcusu Poyraz’a üzerinde Poyraz yazan AFJET Afyonspor forması hediye etti.