Zeydan Karalar'dan İstifa İddialarına Yanıt

Aziz İhsan Aktaş suç örgütüne ilişkin, 6'sı görevinden uzaklaştırılan 7 belediye başkanının da aralarında bulunduğu 200 sanığın yargılandığı davada pazartesi günü karar açıklanmıştı.

Görevinden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “rüşvet” suçlaması kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Kararın ardından Karalar’ın, istinaf değerlendirmesi tamamlanıncaya kadar görevine iade edilme ihtimalinin zora girdiği yorumları yapılırken, CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye katılacağı yönünde de iddialar gündeme geldi.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk’e konuşan Zeydan Karalar, hakkında ortaya atılan parti değiştireceği iddialarına yanıt verdi.

Karalar, CHP’den istifa ederek başka bir partiye geçeceği yönündeki iddiaları reddederek, “Aynı yolda devam edeceğim” dedi.

Karalar açıklamasında, “İstikrarlı bir adamım. Kolay değişen biri değilim. Partimiz iyi olsun diye çalışacağız, çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Karalar’ın açıklaması, CHP’den ayrılacağı ve YENİ Parti’ye katılacağı yönündeki iddialara doğrudan yanıt olarak değerlendirildi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme