Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zorba kardeşler tutuklandı

Çiğ köfteci dükkanındaki çalışanı

Çiğ köfteci dükkanındaki çalışanı döven G.Ş. ile ağabeyinin öcünü almak için aynı işyerine gidip, camlarını kıran kardeşi H.Ş. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.

 

 

Afyonkarahisar’da G.Ş.’nin, sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanı Yılmaz Koç’u yumruklayıp darbetmesinin ardından çiğ köfteci dükkanına saldıran şüphelinin kardeşi H.Ş. ve 2 yakını polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesi sonrası B.B. ve D.B. kardeşler serbest kalırken G.Ş. ve H.Ş. kardeşler ise tutuklandı.

Gözaltındaki G.Ş. ve kardeşi H.Ş. ile onların yakınları olduğu öğrenilen B.B. ve D.B. kardeşler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden Savcılık ifadesi sonrasında B.B. ve D.B. kardeşler serbest kalırken Mahkemeye sevk edilen G.Ş. ve kardeşi H.Ş. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VALİ ÇİÇEK DE DUYURDU

G.Ş. ve H.Ş. kardeşlerin çıkarıldıkları mahkemede tutuklandıklarını sosyal medyadan duyuran Vali Gökmen Çiçek, paylaşımında “İlimizde bir iş yerinde yaşanan maalesef vicdanları yaralayan bir gencimizin saldırıya uğradığı ve ardından kardeşinin karıştığı iş yerine zarar verme olayıyla ilgili olarak iki zanlı dün gözaltına alınmışlardı. Bugün her iki zanlı çıkarıldıkları mahkemede tutuklanmışlardır.” İfadelerine yer verdi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti