Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zorlu bir periyot öncesi kazanmak önemliydi”

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
“Zorlu bir periyot öncesi kazanmak önemliydi”

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Karesispor’u 83-65 mağlup etti. Maçta sonra basın mensuplarının karşısına geçen Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Cevher Özer, Karesispor galibiyetinin önemli olduğuna dikkat çekti.  
Oyuncularının özellikle ilk yarıda hem hücum hem de savunmada önemli işler yaptığını belirten Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, “Maçla ilgili özellikle ilk yarıdaki performansları için oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Gerçekten hem savunmada hem hücumda yapmak istediklerimizi dört dörtlük sahaya koyabildiler. Bu ilk yarıdaki oluşturduğumuz farkı maçın sonuna kadar koruyarak net bir galibiyet aldık. Bugün herkes, benc dahil olmak üzere gayet iyi performans gösterdi. Bu şekilde oynayabildiğimiz sürece biz kazanmaya devam edeceğimizden eminim. Yeter ki konsantrasyonumuz düşmesin aynı konsantrasyonu her maçta gösterebilelim” dedi.   
“DAHA ÖZGÜVENLİ GEÇECEĞİZ”
Alınan galibiyetle zorlu periyodu daha özgüvenli geçeceklerini düşündüklerini kaydeden Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Cevher Özer, “Zorlu bir periyod öncesinde bizim kazanmak önemliydi. Önümüzde çok ciddi maçlarımız var. Özgüven açısından, geçen hafta kaybettiğimiz maçın telafisi açısından, kendi düşüncemizce önemliydi. Uzun bir sezon oynuyoruz. Dediğim gibi ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Biz son Telekom maçına kadar elimizden gelen her şeyi yapıp oraya kazanabildiğimiz kazanarak gideceğiz. Onların da tabi kaybetmesini bekleyeceğiz sonuç itibariyle. Zor bir periyod olacak bizim için. Buradan kazanarak gideceğimiz için daha özgüvenli geçeceğimizi düşünüyorum” ifadesine yer verdi.

 

“Hücum ribauntlarına çok çalıştık”

 

Afyon Belediyespor’un en iyi gününe denk geldiklerini kaydeden Karesispor Koçu Fahri Güler, Afyon Belediye maçı için özelikle ribauntlara çalıştıklarını kaydetti

 

Hafta başından bu yana ribauntlara hazırlandıklarını belirten Karesispor Koçu Fahri Güler, “Öncelikle Afyon’u kutluyorum. Son haftalarda kötü gidişatları vardı. Onlarda çıkış arıyorlardı. Her iyi takımın böyle günleri vardır. Afyon’un da en iyi günlerinden biri bize denk geldi. Çok yüzdeli attılar. Onlara hazırlanmıştık aslında, hazırlandığımız gibi oynadık ama çok ekstra oynadılar.  Şampiyonluğun adayı olan bir takıma kendi evinde oynadığınızda ve tek yabancı ile oynadığınızda bu kaçınılmaz oluyor. Onlarda ligin en değerli uzun oyuncuları var. Bütün hafta boyunca ribaundun önemini vurguladık. Maçın kritik noktalarından biri de hücum ribaunduydu. Çok hücum ribaundu aldılar, tabi ki bahanemiz değil. Sahaya 12 kişi ile çıkıyoruz. Bizde elimizden gelen mücadeleyi özellikle ilk yarıda gösterdiğimizi düşünmüyorum. İkinci yarıya baktığımızda berabere bitti ama bu kopukluklar olmaması lazım. Maçın başından sonuna kadar iyi oynamanız gerekiyor. İlk yarıda çok istekli ve enerjik oynayan taraf Afyon’du, yüksek yüzdeli oynadılar ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bizde önümüzdeki iki hafta evimizde oynayacağız. Öncelikle Bakırköy ve Antalyaspor, eğer Play-Off’u istiyorsak evimizde hata yapmamamız gerekiyor” dedi.
“BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”
Basit hatalar yaptıklarına dikkat çeken Karesispor’un başarılı oyuncusu Hazer Avcı, “Bizim için zor bir maç oldu. Deplasmanda oynadığımız maçlarda basit hatalar yaparsan dönüşü biraz daha zor oluyor. Bugün basit hata yapan taraf biraz biz olduk. Oyunda geldiğimiz yerler var ama devamını sağlayamadık, devamlılığı gelmedi. Karşı takımı kutluyoruz, biz elimizden geleni yaptık ama yine de mağlup olduk” ifadesine yer verdi.