Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

100’üncü yıl kutlamaları Manuş Baba ile başladı

Sivas’ta “soğuk hava” gerekçesiyle

Sivas’ta “soğuk hava” gerekçesiyle sahneye çıkmayan Manuş Baba Afyon’da kar yağışı altında sahne aldı.


Büyük Zaferin 100. yılının ilk etkinliğinde kamp ateşi yandı, 300’ü aşkın karavancı Afyon’da buluştu. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, eşi Sümeyra Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek, il protokolüyle karavan tutkunlarıyla buluşarak, festival başladı. Festivalin ilk gününde gençlerin sevdiğe sanatçılardan Manuş Baba sahne aldı. Konseri yoğun kar yağışına rağmen yüzlerce genç izledi. Manuş Baba Sivas’taki konserine aşırı soğuk hava nedeniyle çıkmadığı iddia edilmiş, bu nedenle sanatçının Afyon’daki konsere çıkıp çıkmayacağı merak edilmeye başlanmıştı.
KARAVAN TUTKUNLARININ FESTİVALİ BAŞLADI
Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Valiliği’nin destekleriyle Uluslararası Kamp ve Karavan Federasyonu tarafından dünyanın ilk termal altyapılı kamp ve karavan alanında KaravanFest başladı.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Motor Sporları Merkezi Alanında bu yıl ilk kez düzenlenecek KaravanFest yerli ve yabancı birçok karavan tutkununu ve tedarikçilerini bir araya getiriyor.
2022 yılının ilk festivali niteliğindeki Bitci KaravanFest Winter Edition, 21-23 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalde konser, söyleşi, karavan kültürü etkinlikleri, gezi turları ve çeşitli aktiviteler katılımcılar ile buluşturuluyor.
2022 yılının ilk festivali niteliğindeki KaravanFest, dünyanın ilk termal altyapılı karavan alanında gerçekleşecek. Festival 21-23 Ocak tarihleri arasında 3 günlük bir programı kapsıyor.

KARAVANFEST’DE MOBİLİTE, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE SMART ENTERTAİNMENT BİR ARADA

Üç gün boyunca sürecek olan festivale birçok etkinlik, konser, gezi turu ve söyleyişi eşlik edecek. Bugün Frig Vadisi, Emre Gölü ve Ayazini Ören Yeri gezisi ve Manuş Baba konseri gerçekleştirileştirildi. Festival Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Başkanı Leyla Özdağ’ın ve Karavan camiası duayeni Ali Rıza Adatepe’nin söyleyişileriyle birlikte Retrobüs’ün konseri eşliğinde yarın son bulacak. UNESCO Gastronomi şehri Afyonkarahisar’da yapılacak festivalde sucuk ve kaymaklı ekmek kadayıfı partileriyle şehrin gastronomisi öne çıkacak.

Program akışı:

21 Ocak 2022 Cuma

Gün Boyu Karavancılar Alana Giriş – Yerleşme

22 Ocak 2022 Cumartesi

Gezi Turu (Karavan İle Katılanlara Özel)

10:00 Ayazini Ören Yeri

14:00 Şehir Turu – Tarihi Afyonkarahisar Konakları

Etkinlikler (Gün boyu)

16:30 Kamp Ateşi

Konser 17:00 Manuş Baba (Afyonkarahisar Uluslararası Kamp Karavan Alanı)

23 Ocak 2022 Pazar

Söyleşiler

11:00 Leyla Özdağ (Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Başkanı)

12:00 Ali Rıza Adatepe (Karavan camiası duayeni)

Etkinlikler (Gün boyu)

Konser

17:00 Retrobüs (Afyonkarahisar Uluslararası Kamp Karavan Alanı)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti