Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“117 bin öğretmen açığı, 400 bin atanamayan öğretmen var”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet
“117 bin öğretmen açığı, 400 bin atanamayan öğretmen var”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak konuşmasında, “Şu anda ülkemizdeki öğretmen açığı 117 bin 403’tür. Ayrıca halihazırda ülkemizde 400 bine yakın atanamayan öğretmen bulunmaktadır. Yine 300 bine yakın evladımızda üniversitelerde öğretmenlik hayaliyle eğitim görmektedir, Milliyetçi Hareket Partisi olarak öğretmenlerimizin 3600 ek göstergeden yararlanmaları, ek ders ile eğitim ve öğretim tazminatlarının yükseltilerek eğitime hazırlık ödeneğinin arttırılması, özür grubu tayinleriyle ilgili sorunların çözülmesi, kadrosu olmadan çalıştırılan sözleşmeli ve geçici öğretmenlerin daimi kadrolara alınmaları ile emekli öğretmenlerin mağduriyetlerinin giderilmesi ve atanamayan öğretmenlerin tamamının kademeli olarak atanması için kadro ihtisas edilmesi gibi birçok sorunun takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Taytak AHİM’in kararını kınadı

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararını Meclis Genel Kurulunda kınadı

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Bugün Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Kasım 2016 tarihinden beri tutuklu bulunan HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın dosyası hakkındaki başvuruyu karara bağlamış ve serbest bırakılmasını istemiştir. Terörle aynı hedefi benimseyenler hesap vermelidir. Avrupa her zamanki gibi tarafını belli etmiş, Türk düşmanı, Türkiye düşmanı terör ve terörist sevici kim varsa onlardan taraf olmayı tercih etmiştir. FETÖ ve PKK’nın sığındığı liman olmayı tercih eden Avrupa teröre kol kanat germesinin bedelini, teröristlere hamilik yapmanın bedelini tarih önünde mutlaka verecektir. Buradan bu kararı kınıyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti