Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“15 Temmuz darbe girişimi aydınlatılmalı”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeni ile mesaj yayınladı. Mısırlıoğlu, 7 yıl önce yaşanan kara günün aydınlatılması gerektiğini belirtti.

15 Temmuz 2016’da yapılan darbe girişiminin Türk tarihi açısından karanlık kalan bir taraf olduğunu belirten İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Türk milletinin her bireyinin adanmış bir ruha sahip olduğunu ve şehadetten korkmadığını söyledi.

“15 TEMMUZ 2016 TARİHE DAMGASINI VURAN KARA BİR GÜNDÜR”

Mısırlıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz 2016 tarihe damgasını vuran kara bir gündür. O gün canını ortaya koyan ve şehadete kavuşan vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, böylesine kara günlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. 15 Temmuz şehit ve gazilerinin yanı sıra Türk milletinin şehadete koşarak giden tüm kahramanlarını saygı ile anıyorum. Aradan geçen yıllara rağmen hala bir şeffaflığa kavuşmamış olan bu hain girişimin araştırılmasını, sürecin en doğru haliyle ortaya çıkarılmasını bekliyoruz. Bu sancılı süreci daha da sancılı hale getiren, konunun araştırılmasını sekteye uğratan, bazı bilgi ve belgelerin sümen altı edilmesini sağlayan herkes bu girişime ortaktır. Türk milleti, bu kara lekenin en ufak detayına kadar bilgi sahibi olmayı hak etmektedir.”>> Dilek ÇETİNKAYA’nın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti