Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali Sona Erdi

Bu yıl 23’üncü kez düzenlenen Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali kapanış konserini Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Başkemancısı Jülide Yalçın ve piyanist Hyun Sook Tekin birlikte verdiler

Bu yıl 23’üncü kez
  1. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali kapanış konserine; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, eşi Dr. B. Selim Yiğitbaşı ve Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak ile birlikte çok sayıda sanatsever Afyonlu katıldılar. Konser Afyonkarahisar Müzesi’nde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Başkemancısı Jülide Yalçın ve piyanist Hyun Sook Tekin tarafından verilen klasik müzik konserini dinleyen Vali Yiğitbaşı, konser sonunda sanatçılara çiçek takdim etti.Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İGM Başkanı Mehmet Siper’in başkanlığında meclis üyeleriyle görüştü.

23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali Sona Erdi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper ile birlikte mecliste temsil edilen partilerin grup başkan vekillerini makamında kabul etti.

Ziyarette; İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Av. Ömer Dayı, MHP Grup Başkanvekili Ahmet Zeki Ertürk, CHP Grup Başkanvekili Nihat Çalışkan ve İGM Üyeleri Semai Kaya ve Mevlüt Türk hazır bulundular.

23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali Sona Erdi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti