Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 Nisan Çocuk Meclisi Toplandı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Başkanı Av. Burcu Köksal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel toplanan Çocuk Meclisi ile bir araya geldi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av.

Meclis Salonunda toplanan Çocuk Meclisi, şehrin geleceğini şekillendirmeye yönelik tavsiye kararları aldı. Çocuklardan oluşan meclisi tek tek dinleyen Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, görüş ve çözüm önerilerini not aldı.

Çocukların özgürce ifade edebildikleri tavsiye kararlarının Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarına ışık tutacağını söyleyen Başkan Köksal, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sadece Büyük Liderler geleceği küçük kalplere emanet ederler” sözünü hatırlattı. Atatürk’ün 23 Nisan’ı dünyada ki bütün çocuklara armağan ettiğine dikkat çeken Başkan Köksal, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Dünyada bir tek Mustafa Kemal Atatürk çocuklara böyle bir bayram ilan etti. Hepinizin bayramı kutlu olsun. Bizlerde bugün Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi olarak burayı çocuklara bıraktık. Çocuk Meclisi oluşturduk. Siz bizlere tavsiye kararları oluşturacaksınız. Afyonkarahisar’da çocuklar olarak ne görmek istiyorsunuz, neler yapmamızı istiyorsunuz bunların kararlarını alacaksınız, biz de Belediye Meclisinde bu kararları uygulamak için çalışacağız.” dedi. Toplantının sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Köksal, onlara günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

23 Nisan Çocuk Meclisi Toplandı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti