Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“24 Haziran milli olanla uluslar arası aklın hesaplaşması”

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir
“24 Haziran milli olanla uluslar arası aklın hesaplaşması”

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Rasime Fedakâr Kıpırtı 27. dönem AK Parti milletvekili aday adaylığını dün partide düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. AK Parti Seçim İşleri Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya Kıpırtı’ya başarılar diledi. Partililer, meslektaşları ve ailesi Kıpırtı’yı yalnız bırakmadı.
27. Dönem Milletvekili aday adayı Rasime Fedakâr Kıpırtı, 24 Haziran erken genel seçimlerin Türkiye için son derece önem taşıdığına dikkat çekti.
“24 Haziran seçimleri sadece bir seçim değil bir Türkiye meselesidir” diyen Kıpırtı, “24 Haziran genel seçimleri Türkiye’nin varlığına ve birliğine, geleceğine ve güçlenmesine, büyümesine karar verme biçimidir. 24 Haziran seçimleri yerli ve milli olanla, uluslararası aklını hesaplaşmasıdır. Malazgirt, Osmanlı ve Cumhuriyet ruhuna sahip çıkma zamanıdır. Doğu Akdeniz ve Ege’de hesabı olanlara karşı necip Türk milleti 24 Haziran’da sandıkta cevabını verecektir. Kirli seçim ittifaklarına rağbet edenleri, 15 milletvekilini bir gece ansızın himmetle peşkeş çekenleri de aziz milletimiz vicdanlarında mahkûm etmiştir. Bugüne kadar saha çalışmalarında alt kadrolarda iki dönem Belediye Meclisi’nden edindiğimiz deneyimle, mesleki bakış açımızla halka diyalogumuzla, hâsılı içinizden çıkan bir kız kardeşiniz olarak 24 Haziran seçimlerinde 27. dönem milletvekili aday adayı oldum. Bu cihetle vekâletinize talibim” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti