Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4 Kişiyi Katleden Damat: Görüşmek İçin Gittim, Minibüsün Camlarını Yumrukladılar

Afyonkarahisar’da eski eşi ile birlikte 4 kişiyi katleden Mert Muharrem T., ifadesinde konuşmak için gittiği eşinin ailesi tarafından aracının camlarına vurmasına öfkelenip ateş açtığını söyledi. Katil zanlısı Mert Muharrem T. ile öldürdüğü eşinin bugün görülen boşanma davası ise ileri bir tarihe ertelendi.

Afyonkarahisar’da eski eşi ile

19 Aralık’ta Çayırbağ beldesinde gece geç saatlerde Mert Muharrem T. (25), boşanma aşamasında olduğu Havva Nur T. (24), babası Adem Şenol, annesi Cemile Şenol ve anneanne Emine Tanış’ı pompalı tüfekle evlerinin önünde öldürdü. Mert Muhammet T., aile üyelerinin üzerine yaklaşık 10 el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Olay sonrası bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye kaldırılan aile üyeleri yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Mert Muhammet T., merkeze bağlı Kışlacık köyünde saklandığı barakada jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı 20 Aralık’ta çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 Kişiyi Katleden Damat Görüşmek İçin Gittim, Minibüsün Camlarını Yumrukladılar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sol (Havva Nur T.) Sağ (Cemile Şenol)

İFADESİNDE YAŞANANLARI ANLATTI

Cinayet zanlısı Mert Muharrem T.’nin ifadesinde cinayet anında yaşananları anlattı. Mert Muharrem T., olay yerine eşi ile görüşmek için gittiğini ve eşi ile kapı önünde konuşurken aile üyelerinden birisinin kendilerini cep telefonu ile kayıt altına aldığını ifade etti. Sonrasında gitmek için olay yerine geldiği minibüse bindiğini ancak aile üyelerinin aracın camlarını yumruklaması üzerine elinde tüfekle aşağı inerek ateş etmeye başladığını söylediği iddia edildi.

4 Kişiyi Katleden Damat Görüşmek İçin Gittim, Minibüsün Camlarını Yumrukladılar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adem Şenol

BOŞANMA DAVASI 21 ŞUBAT’A ERTELENDİ

Hayatını kaybeden Havva Nur T., ile Mert Muharrem T., arasında Afyonkarahisar 3. Aile Mahkemesinde görülen boşanma davasının duruşması 21 Şubat 2024’e ertelendi. 21 Şubat’ta görülecek duruşmada karar çıkması bekleniyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti