Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AFJET Afyonspor Yüzümüzü Güldürdü” – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7.
“AFJET Afyonspor Yüzümüzü Güldürdü”

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta Afyonkarahisar’ı temsil eden AFJET Afyonspor’un başarılı bir mücadele sergileyerek Play-Off’lara kaldığını kaydeden Prof. Dr. Veysel Eroğlu İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u da mağlup ederek profesyonel lige çıkan takımı yürekten tebrik ettiğini belirtti.
“BÖYLE BİR ŞEHRE BÖYLE BİR
TAKIM YAKIŞIRDI”
Son maçında büyük bir gayret göstererek profesyonel lige yükselen AFJET Afyonspor’un Afyonkarahisar’ın yüzünü güldürdüğünü ve göğsünü kabarttığını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Takımımızın profesyonel lige yükselmesi bir Afyonkarahisarlı olarak beni de ziyadesiyle memnun etti. Bizler her alanda olduğu gibi spor alanında da şehrimize muazzam yatırımlar yaptık. Birçok şehirde olmayan bir spor kompleksini hizmete açtık. Bu komplekste birçok spor kulübü kamp yapabilecek. Geçtiğimiz dönemde Afyonkarahisar’a ünlü Avrupa takımları gelip maç yaptı. Böyle bir şehre de böyle bir takım yakışırdı zaten. Hemşerilerim bundan sonra takımımıza daha fazla sahip çıkmalı ve daha çok desteklemeli” dedi.
Takımın 3. Lige yükselmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür eden Bakan Eroğlu, AFJET Afyonspor’a da profesyonel ligde de başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

 

Güner’den Jetlere tebrik

 

3. Lige terfi eden AFJET Afyonspor’u tebrik eden Vali Hakan Yusuf Güner emeği geçen herkese teşekkür etti

 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta şampiyon olan AFJET Afyonspor’u Halide Edip Adıvarspor maçından sonra da 3. Lige çıkmasından dolayı tebrik eden Vali Hakan Yusuf Güner, “Bölgesel Amatör Ligi’ni lider olarak bitiren ve Pazar günü Balıkesir’de yapılan 3. Lige yükselme Play-Off maçında Halide Edip Adıvarspor’u 2-0 mağlup eden AFJET Afyonspor futbol takımımızı kutluyorum. AFJET Yönetim Kurulu Başkanı olarak, AFJET Afyonspor Kulüp Başkanımızı, yöneticilerimizi, futbolcularımızı ve emeği geçen herkesi canı yürekten kutluyorum. Önümüzdeki yıl ilimizi 3.Lig’de temsil edecek olan AFJET Afyonspor’un başarılarını devam ettirmesini diliyor, tekrar tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

 

Şampiyonluğu canı gönülden kutluyorum

 

AFJET Afyonspor’un 3. Lige yükselmesini tebrik eden AK Parti
Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Afyonkarahisar’ın adını profesyonel liglere taşınması noktasında emeği geçen herkese teşekkür etti

 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grubu şampiyon olarak tamamladıktan sonra Play-Off müsabakasında Halide Edip Adıvarspor’u mağlup ederek Spor Toto 3. Lige yükselme başarısı gösteren AFJET Afyonspor’un, tüm Afyonkarahisarlıların göğsünü kabarttığını söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AFJET Afyonspor’un başarısının devam edeceğine inandığını ifade etti. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Özkal, “Şehrimizin adını taşıyan takımımızın profesyonel ligde olması çok önemliydi. Bu büyük başarıyı yakalanmasında, sahada şehrimiz adına ter döken futbolcu kardeşlerimizi ve onlara yol gösteren teknik ekibi yürekten tebrik ediyorum. Hepsinin ayağına, emeğine sağlık. Takımımızın bu noktaya yükselmesinde sponsor olarak en büyük desteklerden birini veren AFJET ile gece gündüz bu başarı için uğraşan kulüp yönetimimiz ile her hafta yağmur çamur demeden takımımızı destekleyen cefakar taraftarlarımıza takıma verdikleri destek için teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Her başarının çok çalışma ve iyi bir ekiple geldiğini hatırlatan AK Parti Milletvekili Hatice Özkal, AFJET Afyonspor ve Afyon Belediyespor takımlarının Afyonkarahisar’ın adını sporun her alanda duyurduğunu hatırlattı. Sporda yakalanan başarının, birlik ve beraberlikle olduğunu söyleyen Milletvekili Hatice Özkal, başarılarda AK Parti’nin spor alanında yaptığı çalışmaların da etkili olduğunu vurguladı. AFJET Afyonspor’u kısa süre içinde daha üst liglerde göreceğine inandığını da açıklayan Özkal, “Şampiyonlukta hiç kuşkusuz en büyük pay, birlik ve beraberlik içinde bu rüyayı gerçeğe dönüştüren Kulüp ve İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel ile Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a ait. Takımımızın başarısı için harcadıkları büyük çaba tüm Afyonkarahisar’ın malumudur.
Öte yandan Afyon Belediyespor Basketbol takımının da başarılı sonuçlarını ilgiyle takip ettiğini kaydeden Özkal, Play-Off mücadelesini sürdüren basketbol takımının Afyonkarahisarlıların yüzünü güldürmeye devam edeceğine inandığını belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti