AFSÜ'de Dikkat Çeken Proje Tamamlandı
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Kitap ve Söyleşi Topluluğu'nun 'Çok Yoruldun Güzel Fikirlerle Soluklan' başlıklı projesi, başarıyla tamamlandı.
Proje kapsamında Yazar Dr. Eyyüp Akyüz, Diksiyon ve Hitabet Eğitmeni Şükrü Özay, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi öğretim üyesi ve Afyonkarahisar Yeşilay Kadın Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Ağtaş'ın konuk olduğu söyleşiler düzenlendi.
Şükrü Özay tarafından "Güzel Konuşmanın Sırları Diksiyon ve Hitabet Eğitimi" verilirken, Dr. Öğr. Üyesi Ağtaş tarafından "Kendi Ritminde Yaşa: Her Yolun Hikayesi Farklıdır" başlıklı söyleşi ve Yazar Dr. Akyüz'ün anlatımıyla ise edebiyat konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.
Topluluğun danışmanlığını yürüten AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalından Doç. Dr. Hasan Camcı, söyleşilerde öğrencilerin kişisel ve akademik yetkinliklerini geliştirmenin yanı sıra hitabet yeteneklerini güçlendirmek ve entelektüel derinlik kazanmalarını sağlamanın hedeflendiğini söyledi.
Bakmadan Geçme




