Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ Öğrencilerinden Teröre Lanet Yürüyüşü

AFSÜ Öğrencisi Ömer Tamay, terörü lanetlemek ve şehitlerimizi anmak için yürüyüş düzenlediklerini belirtti. Tamay, “AFSÜ öğrencileri ve Türk gençleri adına belirtiyorum ki; Bu vatan, bu millet ve bu devlet sahipsiz değildir. Son damla kanımıza kadar mücadele ederek, devletimizi yalınz bırakmayacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız.” dedi.

AFSÜ Öğrencisi Ömer Tamay,

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri (AFSÜ) öğrencileri bugün kampüs içerisinde “Teröre Lanet ve Şehitlerimizi Anma” Yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe yaklaşık 300 kişi katıldı.

AFSÜ Öğrencilerinden Teröre Lanet Yürüyüşü

 

“ŞEHİTLERİMİZ HALA BİZİMLEDİR”

Yürüyüşün ardından AFSÜ birinci sınıf öğrencisi Ömer Tamay, etkinlikle ilgili konuşma yaptı. Yürüyüş katılımcılarına destekleri nedeniyle teşekkür eden Tamay, “Öncelikle buraya kadar gelip yürüyüşümüze destek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün burada toplanmamızın sebebi teröre lanet ve aziz şehitlerimizi anma yürüyüşüdür. Şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay. Şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan. Şehit Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca.  Şehit Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu.  Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşın. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz.  Şehit Uzman Çavuş Abdülkadir İyem. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar. Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan. Ve daha nice şehitlerimiz halen dahi burada bizimledir. Buyrulduğu üzere, ‘Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin; zira onlar diridirler, fakat siz farkında değilsiniz.’ Unutulmasın ki biz Türk Milletiyiz. Bizi topla tüfekle sindiremezler. Yüz sene evvel Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emperyalizme karşı başlattığı mücadeleye ev sahipliği yapan Afyon bugün de teröre geçit vermeyeceğini ilan etmek için burada toplanmış bulunmaktadır.” dedi.

AFSÜ Öğrencilerinden Teröre Lanet Yürüyüşü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“TÜRK İNSANININ EN DEĞERLİ VARLIĞI DEVLETİDİR”

Tamay, sözlerini şöyle tamamladı: “Türk insanının en önemli özelliği teşkilatçılığı, en değerli varlığı ise devletidir. Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencileri ve Türk gençleri adına belirtiyorum ki; Bu vatan bu millet ve bu devlet sahipsiz değildir. Bizler bu vatanın öz evlatları olarak devletimizi yalnız bırakmayacağımızı son nefer, son nefes ve son damla kana kadar mücadele edeceğimizi, yılmayacağımızı ve yıkılmayacağımızı buradan ilan ediyoruz. Topluluklarımız, kulüplerimiz ve şahsım adına milletimize başsağlığı ailelerine ve silah arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet eylesin.”

AFSÜ Öğrencilerinden Teröre Lanet Yürüyüşü

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti