Afyon'da Evlere Operasyon Düzenlendi

Afyonkarahisar'da geçekleştirilen 'Göçmen Kaçakçılığı' operasyonunda 6 düzensiz göçmen yakalandı.

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde düzenlenen operasyonda, yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 6 düzensiz göçmen yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, İscehisar ilçesinde belirlenen 2 adrese düzenlenen operasyonda, resmi makamlarca tanzim edilmiş kimlik ya da kimlik yerine geçen herhangi bir belgesi bulunmayan ve Türkiye'ye yasa dışı yollardan giriş yaptığı tespit edilen 6 yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı.

Düzensiz göçmenlere ikamet imkanı sağlayarak yasa dışı yollarla ülkeye girişlerini kolaylaştırdığı değerlendirilen 2 şüpheli şahıs hakkında ise Göçmen Kaçakçılığı suçundan adli işlem başlatıldı.

Yakalanan yabancı uyruklu şahısların sınır dışı işlemleri tamamlandı.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme