Afyon'da Kafa Karıştıran İddia: Makam Odasında Sadakat Testi...
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Hasan Karadeniz, isim vermeden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal hakkında dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Hasan Karadeniz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "İnsanların ekmeğiyle oynamak yetmedi, şimdi ailelerini makam odalarına çağırarak sadakat testi yapmaya mı başladınız? Bir insanı işinden etmek, çocuklarının rızkını elinden almak yetmezmiş gibi, ardından ailesini makamınıza çağırıp ziyaret gibi lanse ettiğiniz güç gösterisi, ne vicdana sığar ne de kamu yöneticiliğine" dedi.
“ÇARESİZLİK ÜZERİNDEN HİZAYA SOKMA MAKAMI DEĞİLDİR”
Başkan Karadeniz, açıklamasına şöyle devam etti:
"Belediye başkanlığı makamı; korku üretme, insanları çaresizlik üzerinden hizaya sokma makamı değildir. İşinden ettiğiniz insanların yakınlarına 'bize bağlı kalırsanız sorun yaşamazsınız' mesajı vermek, siyasi ahlaka da insanlığa da sığmaz. Bu anlayış; hizmet anlayışı değil, güç ve baskı anlayışıdır.
Bu gibi küçük hesaplar ile yaptığınız şovlar, sizin kendi aciziyetinizi göstermektedir."
AĞABEYİ VE YENGESİ'NİN KÖKSAL'I ZİYARET ETTİKLERİ DUYURULMUŞTU
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda CHP İl Başkanı Hasan Karadeniz'in ağabeyi ve yengesinin Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı makamında ziyaret ettikleri bildirilmişti. Bazı medya kuruluşlarında bu ziyaret “CHP İl Başkanı Burcu Köksal'a hakaret edip, protestoda bulunuyor olsa da, ağabeyi ve yengesi Burcu Köksal'ı ziyaret etti” şeklinde haberleştirilmişti. Hasan Karadeniz'in açıklamasının bu ziyaret sonrasında gündeme gelmesi dikkatleri çekti.

