Afyon'da Öğrencilere Siber Suçlar Ve Uyuşturucu Uyarısı
Afyonkarahisar'da polis ekipleri, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında öğrenimlerini sürdürmelerini sağlamak ve aileleri bilinçlendirmek amacıyla iki ortaokulda bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.
Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde; Siber Suçlarla Mücadele, Toplum Destekli Polislik ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde görevli personel, Yunus Emre Ortaokulu ile Şemsettin Karahisari Ortaokulunda öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya geldi.
Çalışma kapsamında internet bağımlılığı, güvenli internet kullanımı ve internet üzerinden işlenen suçlar hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi çerçevesinde uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi ve bağımlılığın zararları konusunda farkındalık oluşturulması hedeflendi.
Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği bilgilendirme faaliyetlerinde 280 öğrenci, 50 veli ve 21 öğretmen olmak üzere toplam 351 kişiye ulaşıldı.
Bakmadan Geçme


