Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Ecza Deposu yarı finalde

Voleybol müsabakalarında Afyon Ecza

Voleybol müsabakalarında Afyon Ecza Deposu, Özerler ve Valilik Yarı Finale terfi etti. Çeyrek final son maçında ise Mehmet Alimoğlu ile Ziraat Bankası karşı karşıya gelecek

14. ATSO Spor Oyunları’nda Voleybol heyecanı Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Salonu’nda devam etti. Kaptanlığını ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül’ün yaptığı Afyon Ecza Deposu, Alimoğlu Enerji’yi mağlup ederek yarı finale çıktı.
Daha önce oynanan maçlarda Özerler ve Valilik yarı finale terfi etmişti. Son maçta ise Ziraat Bankası ile Mehmet Alimoğlu karşı karşıya gelecek. Karşılamadan galip gelecek olan takım Yarı finale terfi edecek.
FUTBOL’DA FİNAL ETABI BAŞLIYOR
14. ATSO Spor Oyunları’nda futbol müsabakalarında oynanan maçların ardından Çeyrek finale terfi eden takımlar belirlenmişti. Çekilen kura sonucu rakipleri de belirlenen takımlar Pazartesi günü çeyrek final etabına başlayacak. PTT-ATSO Master, Sayın Prefabrik-Dervişoğlu Mermer, SÖZ Toplu Tüketim Mağazaları-Ziraat Bankası ve Mehmet Aygün Mermer ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi takımları karşı karşıya gelecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti