Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon kötü başladı, iyi bitirdi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Afyon kötü başladı, iyi bitirdi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar’da devam ediyor. Kocaeli kampında oynadığı Trabzon maçından sonra Afyonkarahisar’da da komşu Eksişehir Basket ile hazırlık maçında karşılaşan Afyon Belediyespor rakibi karşısında kötü başlamasına rağmen maçı iyi çevirdi ve 74-71’lik skorla kazandı.
Maça hızlı başlayan Eskişehir oldu. Afyon Belediyespor’un ataklarında güzel savunma yapan Eskişehir ilk çeyreği 23-19 kazandı. İkinci çeyreğe hızlı başlayan Afyon Belediyespor çeyreğin başında ele aldığı üstünlüğü maçın sonuna kadar kaptırmadı ve çekişmeli geçen maçta ilk yarıyı 43-34’lük skorla önde tamamladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Eskişehir oldu. aradaki farkı kapatan Eskişehir 19 sayı üretti. Afyon Belediyespor ise bulduğu 13 sayı rakibinin öne geçmesini önledi ve son çeyreğe 56-53 üstün başladı.
Final çeyreğinde de yaşanan çekişme devam etti. İki ekipte maçı kazanmak için yoğun mücadele verirken iki ekipte 10 dakikalık periyotta 18’er sayı buldu. Bu çeyreği de 3 sayı ile önde tamamlayan Afyon Belediyespor maçı da 74-71’lik skorla kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti