Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Motofest’de Aleyna Tilki rüzgarı esti

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Dünya Motokros

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Dünya Motokros Şampiyonası’nın 17. ayak yarışlarının düzenlendiği Afyonkarahisar’da şarkıcı Aleyna Tilki, hayranlarıyla buluştu

Türkiye Motosiklet Federasyonunun (TMF) ev sahipliğinde Afyon Motor Sporları Merkezi’nde, Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP), Dünya Kadınlar Şampiyonası (WMX), Dünya Gençler Şampiyonası (MX2) ile Avrupa Motokros Şampiyonası’nın (EMX-2T) antrenman, sıralama turları ile eleme yarışlarının ardından şarkıcı Aleyna Tilki, motosiklet tutkunlarına konser verdi.
Festival kapsamında, Afyon Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenen konsere Afyonkarahisarlılar’ın yanı sıra yurt içi ve yurt dışından binlerce insan aktı. Erken saatlerde festival alanını dolduran Aleyna Tilki hayranları konser boyunca doyasıya dans ettiler. Aleyne Tilki, gecenin ilerleyen saatlerine kadar kendi parçaları ve çeşitli sanatçıların parçaları ile konser alanını coşturdu.
İki saati aşkın sürece sahnede kalan Aleyna Tilki, sahne performansı ve dans şovlarıyla, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Hayranları, Aleyna Tilki’nin bazı şarkılarına eşlik etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti