Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon, Müslümanlık’ın kadim bir kenti

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon, Müslümanlık'ın kadim bir kenti

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’ın Müslümanlık ve Türklük için önemli bir kent olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Valiliği, engelli vatandaşların bir araya geldiği iftar yemeği düzenledi Öğretmenevi’nde düzenlenen iftara il protokolü ve engelli dernekleri katıldı.
İftarda konuşan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, “Afyonkarahisar Müslümanlık’ın, Türklük’ün gerek cumhuriyet döneminde gerekse cumhuriyet öncesinde yıllar boyu silahtarlığını, sancaktarlığını yapmış kadim bir kenttir. Sizlerle birlikte bu güzel Afyonkarahisar şehrimizde hemhal olmanın, mübarek ramazan vesilesi ile bir çatı altında Allah’ın kelamı ile Allah’ın rahmeti ile buluşmak üzere iftarımızı açmanın büyük bir mutluluğunu duymaktayım” dedi.
“HİZMETKÂRINIZIM”
Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Vali Güner, “Merhametlerin en bereketlisi, yardımlaşmanın en bereketlisi, kucaklaşmanın en bereketlisi insanın içinde Kadir Gecesi’ni de barındıran ariyet varlığından kurtulduğu ve manevi olarak mertebe kat etiği bu mübarek aylarda daha güçlü hale gelmektedir. Ben bu aziz milletin bir evladı olmaktan ve bu devletin hizmetkârı olmaktan ve Afyonkarahisar’da siz değerli engelli kardeşlerimle bir araya gelmekten şeref duyuyorum. Cenab-ı Allah devletimize, milletimize ve aziz bayrağımıza zeval vermesin. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi, peygamberin evladı olmayı ve bu kutsal memlekette, sancakta şerefimizle, namusumuzca asırlarca yaşamayı nasip etsin diyorum. Hepinize afiyet olsun diyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti