Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon organizasyondan alnının akıyla ayrıldı”

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, “Afyonkarahisar’ımız, Yerel Yönetimler Başkanlığımızın 5. Bölge Toplantısına ev sahipliği yaparak bir organizasyondan daha alnı ak şekilde ayrıldı” dedi

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hafta sonu Afyonkarahisar’da düzenlenen “5. Bölge Toplantısı” sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, toplantıya 13 ilden 155 Belediye Başkanı, İl Başkanları, İl Yerel Yönetimler Başkanları, Büyükşehir Meclis Başkan vekilleri, İl Genel Meclis Başkanları ve çok sayıda davetlinin katıldığını söyledi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Milletvekili Yurdunuseven, “İlimiz pek çok etkinlikler de önemli tecrübelere sahip, bu tecrübe doğrultusunda bir organizasyonu daha başarı ile tamamlayarak ilimize gelen tüm teşkilat mensuplarımızı layıkıyla ağırlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta il teşkilatımız olmak üzere kadın ve gençlik kollarımıza organizasyonda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti