Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon-Susuz’da icradan arsa satılacak

Afyonkarahisar merkeze bağlı Susuz

Afyonkarahisar merkeze bağlı Susuz beldesinde 857 metrekare konut imarlı arsa icradan satılacak.

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; 1 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Afyonkarahisar merkez ilçeye bağlı, Susuz beldesinde, Selçuklu Mahallesi Köy içi mevkiindeki tapunun 226 ada (1) parsel nolu 857,61 metrekare yüzölçümlü arsa niteliğindeki taşınmazda, Mehmet oğlu Ethem Kösem tam hisse malikidir. İpotek: Taşınmaz Ziraat Bankasına ipoteklidir. İmar durumu: Susuz Belediye Başkanlığının dosya içerisinde bulunan yazısında ve yazı ekindeki imar planında, taşınmazın konut alanında, ayrık nizam 2 kat (A-2), Taks: 0.25, Kaks: 0.50 inşaat müsaadeli olduğunun belirlendiği, kıymet takdiri istenilen taşınmazın incelenmesi: Parselin üzerinde herhangi bir yapılaşma yoktur, üzeri boştur.

Parsel imar planında A-2 (Ayrık 2 katlı) yapılaşma izinli olup, Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Susuz ortaokuluna yakın, belediye ve kasaba merkezine yürüme mesafesindedir.  Herhangi bir ulaşım ve alt yapı sorunu yoktur. Her türlü Belediye hizmetlerinden yararlanır konumdadır. 2 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Afyonkarahisar merkez ilçeye bağlı, Susuz beldesinde, Selçuklu Mahallesi Köy içi mevkiindeki tapunun 226 ada (2) parsel nolu 857,95 metrekare yüzölçümlü arsa niteliğindeki taşınmazda, Mehmet oğlu Ethem Kösem tam hisse malikidir. İpotek: Taşınmaz Ziraat Bankasına ipoteklidir. İmar durumu: Afyonkarahisar Susuz Belediye Başkanlığının dosya içerisinde bulunan yazısında ve yazı ekindeki imar durum planında, taşınmazın konut alanında, Ayrık nizam 2 kat, Taks: 0.25, Kaks:0.50 inşaat müsaadeldir. Kıymet takdiri istenilen taşınmazın incelenmesi: Parselin üzerinde herhangi bir yapılaşmanın olmadığı, üzerinin boş olduğu görüldü. Parsel imar planında A-2(Ayrık 2 katlı) yapılaşma izinli olup, Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Susuz Ortaokuluna yakın, belediye ve kasaba merkezine yürüme mesafesindedir. Herhangi bir ulaşım ve alt yapı sorununun yoktur. Her türlü Belediye hizmetlerinden yararlanır konumdadır. 3 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Afyonkarahisar merkez ilçeye bağlı, Susuz beldesinde, 114 ada, 1 parselde Selçuklu Mahallesi’nde ki tapunun 114ada (1) parsel nolu 450,06 metrekare yüzölçümlü arsa niteliğindeki taşınmazda, Mehmet oğlu Ethem Kösem tam hisse malikidir. Taşınmaz Ziraat Bankasına ipoteklidir. Susuz Belediye Başkanlığının dosya içerisinde bulunan yazısında ve yazı ekindeki imar durum planında, taşınmazın konut alanında, bitişik nizam 3 kat, Taks: 0.25, Kaks:0.75 inşaat müsaadeli olduğu belirtilmektedir. İmar yolların cepheli köşe parsel konumda olan düzgün bir topoğrafik yapıdaki konut alanında B-3 katlı imar izinli olan arsanın üzerinde yapılaşma yoktur. Köşe parsel olan taşınmazın yola cepheli 2 cephesinin 0,60 metresi taş duvar üzeri 1 metre tuğla duvar olmak üzere 1,60 metre yüksekliğindeki ( 20 m+25m ) 45 metre uzunluğunda duvar ile ihata edilmiştir. Parselin köşe parseldir. İmar planında B-3 (bitişik 3 katlı)yapılaşma izinlidir. Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Susuz Ortaokuluna yakın, belediye ve belde merkezine yürüme mesafesindedir. Herhangi bir ulaşım ve alt yapı sorunu yoktur.

Her türlü Belediye hizmetlerinden yararlanır konumdadır. 4 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Susuz Selçuklu Mahallesinde tapunun 114ada (17) parsel nolu 2222,58 metrekare yüzölçümlü arsa niteliğindeki taşınmazda, Mehmet oğlu Ethem Kösem tam hisse malikidir. İrtifak: M krokisinde gösterilen 265 metrekarelik kısmında bu parsel aleyhine 575 parsel lehine geçit hakkı olarak daimi irtifak hakkı vardır. İpotek: Taşınmaz Türk Ekonomi Bankasına ipoteklidir. İmar durumu: Susuz Belediye Başkanlığının dosya içerisinde bulunan yazısında ve yazı ekindeki imar durum planında, taşınmazın konut alanında, bitişik nizam 2 kat (B-2) ,Taks: 0.25, Kaks:0.50 inşaat müsaadeli olduğu bildirildi. Kıymet takdiri istenilen taşınmazın incelenmesi: Düzgün ve yamuk geometrik yapıda olan 10 metrelik imar yoluna cepheli köşe parsel konumunda olan taşınmaz üzerinde inşa edilmiş tuğla duvarlı, içi dışı sıvalı, binanın içinde tabanı beton ve 2 tarafı beton yemlik bulunan, çelik çatı makaslı ve kiremit örtülü yaklaşık 158 metrekaredir. İnşaat alanlı, 10 yıllık besihane olarak kullanılan bir yapıdır.

Bu yapının avlu tarafında yapıya bitişik yaklaşık 32 metrekarelik depo olarak kullanılan basit bir yapıdır. Parselin imar planında B-2 (bitişik 2 katlı) yapılaşma izinli olduğu, Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Susuz Ortaokuluna yakın, Belediye ve belde merkezine yürüme mesafesindedir.

Herhangi bir ulaşım ve alt yapı sorunu yoktur. Her türlü belediye hizmetlerinden yararlanır konumdadır. İlk satış Afyonkarahisar Adliyesi 1. kat Mezat Salonunda 3 Ağustos 2021 tarihinde 11.50-11.55 saatleri arasında yapılacak. Satış olmazsa ikinci satış aynı yer ve saatte 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti