Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da mesai arkadaşlarını 2,7 milyon dolandıran şahıs Ankara’da yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Afyonrkarahisar’da gerçekleşen dolandırıcılok olayının failini Ankara’dan yakalayıp getirdi ve mahkeme huzuruna çıkardı.

Edinilen bilgiye göre 21.11.2022 günü saat 16.00 sıralarında Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’na müracaatta bulunan S .K isimli vatandaş, iş ortağının kendisini ve diğer mesai arkadaşlarını dolandırdığını şikayet etti. Afyonkarahisar’da ortak iş yaptıkları Kahramanmaraş doğumlu 33 yaşındaki infaz koruma memuru H.N isimli şahsın , karısı S.N. üzerinden mermer işi yaptığını söyledi. S.K isimli şikayetçi şahıs, H.N’nin kendisine 50 bin TL borç vermesi halinde kar ortaklığı kurabileceklerini söylemesi üzerine S.N. isimli eşinin hesabına toplamda 264 bin 500 TL gönderdiğini, 17 Kasım günü itibariyle işyerindeki vardiyasına gelmeyen H.N’nin kendisini ve diğer iş arkadaşlarını dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Aynı işyerinde çalışan yaklaşık 50 kişinin de aynı şekilde H.N. tarafından dolandırıldığını, bu kişilerin de önümüzdeki günlerde şikayetçi olacağını belirten S.K’nın ardından aynı şekilde dolandırıldıkları belirlenen 13 kişinin daha ifadesi alındı.

H.N. isimli şahsın toplamda 2 milyon 700 bin TL civarında para toplayıp mesia arkadaşlarını dolandırdığının belirlenmesi üzerine hareketg eçen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri H.N. isimli şahsı Ankara ili Yenimahalle ilçesinde yakalayarak göz altına aldılar. Afyonkarahisar’a getirilen H.N. borçları olduğu için böyle bir yola başvurduğunu belirtince çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti